Tarjoilijoita Ravintola Nallikarin kesäsesonkiin

Etsimme nyt Ravintola Nallikariin tarjoilijoita kesäsesonkiin vuodelle 2023!

Mihin?

Tule työskentelemään kesäsesonkiin Ravintola Nallikariin, joka on tasokas pohjoismainen ravintola. Meren rannalla sijaitseva ravintola vetää puoleensa asiakkaita ympäri vuoden nauttimaan herkullisia ruokia ja ihastelemaan ainutlaatuisia maisemia. Ravintola on auki lounasajasta myöhäiseen iltaan, maanantaista lauantaihin sekä kesäsunnuntaisin. Kesäisin ravintola aukaisee 300 paikkaisen kesäterassin. Ravintola tarjoaa herkulliset lounaat, brunssit ja à la carte -annokset

Miksi hakea?

Pääset viettämään kesää ainutlaatuisissa maisemissa meren rannalla. Ravintola Nallikarissa kerrytät arvokasta työkokemusta ja pääset oppimaan alan parhailta ammattilaisilta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja käyttämään ammattitaitoasi tasokkaassa ravintolassa. Kesäsesongissa on tarjolla halukkaille reilusti työtunteja etenkin heinäkuussa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ProDine-yhtiön ravintoloihin.

Mitä etsimme?

Etsimme tarjoilijoita, joilta löytyy ainakin hieman kokemusta ravintola-alan töistä. Olitpa sitten kokenut ammattilainen taikka hiukan tarjoilusta kokemusta omaava, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Etsitään sinulle kokemuksesi mukaan soveltuvat työtehtävät, joissa viihdyt koko kesän ajan. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi, mutta ehdit suorittaa sen myös ennen töiden aloitusta. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita. Ensimmäiset työntekijät aloittavat jo huhtikuussa.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan ja varmista paikkasi kesäsesongissa! Lisätietoja saat Elliltä puhelimitse 0405302679 tai elli.tuominen@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Tarjoilijoita Ravintola Nallikarin kesäsesonkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!