Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde / Muuntamontie 2, Joensuu

Tarjouslaskija

Hae tähän työpaikkaan

Lakka -konsernin toimintaa ohjaa yksi päämäärä: Tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 90 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka-tuoteperhe, joka pitää sisällään kuivatuotteina myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, pihakivet, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2021 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli 33,6 M€. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

 

Etsimme Lakka Kivitaloille tarjouslaskijaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu Lakka Kivitalojen tarjouslaskenta ja hinnoittelu. Lisäksi hoidat yhteydenpitoa kivitaloedustajien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta tarjous- ja määrälaskennasta, mutta voit olla myös urasi alkuvaiheessa. Eduksi katsotaan arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien lukutaitoa ja harkkorakentamisen tuntemusta. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, lisäksi Excelin osaamisen pitää olla hyvällä tasolla. Työtä tehdään itsenäisesti, sinulla on kuitenkin tiimin tuki apunasi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vakaassa perheyrityksessä, jossa on positiivinen tekemisen meininki. Sinun on mahdollista tehdä työtä osittain etänä ja lisäksi saat käyttöösi konsernin muut henkilöstöedut. Yksi meidän ydinarvoistamme on jatkuva kehittäminen, mikä tarkoittaa tyytyväistä ja motivoitunutta henkilöstöä ja yhtiönä kannustamme ammatilliseen kehittymiseen. Uskomme, että ihmiset haluavat kuulua yhteisöön, joka panostaa henkilöstönsä kehittymiseen urapolun jokaisessa vaiheessa.

Työn suola on tiimi. Voitkin tutustua tuleviin työkavereihisi täältä:

 

Hakuprosessi

HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Lakka Rakennustuotteet Oy (Lakka Kivitalot) hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Vakituinen työsuhde tulee suoraan Lakan Rakennustuotteet Oy:n palkkalistoille, ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikan sijainti on osoitteessa Lakan Rakennustuotteet Oy, Muuntamontie 2, Joensuu.

Toivomme hakijoilta palkkatoiveen ilmoittamista hakemuksen yhteydessä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa hrmentor.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Miia Surakalta, miia.surakka@hrmentor.fi tai 050 556 6104 arkisin klo 8-15.

Työpaikasta lyhyesti

  • Tarjouslaskija, Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
  • HR Mentor Oy, Muuntamontie 2, Joensuu
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus
  • Excel-osaaminen
  • Tarkkuus
  • Huolellisuus

Lisäksi eduksesi on:

  • Arkkitehti- ja rakennesuunnitelmien lukutaito
  • Kokemus tarjous- ja määrälaskennasta

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 556 6104
Sähköposti: miia.surakka@hrmentor.fi
Sijainti: Muuntamontie 2, Joensuu
Logo

Tarjouslaskija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!