Tarjouslaskija

Etsimme VV-Kuivaukselle TARJOUSLASKIJAA Seinäjoen toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet toimimaan korjausrakentamisen ja remontoinnin tarjouslaskentatehtävissä. Työ on pääsääntöisesti toimistotyötä ja toimit työnjohtajien oikeana kätenä.

Odotamme sinulta:

  • Työkokemusta korjausrakentamisesta ja remontoinnista vähintään 3 vuoden ajalta
  • Sosiaalista ja huumorintajuista tiimipeluria
  • Asiakaslähtöisyyttä
  • Vastuunottokykyä
  • Ajanmukaiset IT-taidot Excelin ja Wordin hallinnassa.

Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus katsotaan eduksi. Ennen kaikkea haemme kuitenkin joukkoomme loistavaa tyyppiä, joka arvostaa myös työtämme ohjaavia arvoja; välittäminen, kehittyminen, luottamus ja tyytyväinen asiakas.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä, osaavan tiimin tuen sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön. Meillä on myös kattava työterveyshuolto sekä liikunta/kulttuuri/hierontaedut.

Tunnistitko itsesi? Lähetä meille CV:si lyhyen hakemustekstin kera 1.8.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, anna meidän siis kuulla osaamisestasi pian!

Kysymyksiä? Rekrytointia teemme yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662 / sirpa.kaustinen@eezy.fi Sirpan tavoitat parhaiten viikoilla 24-26 sekä 15. ja 29.7.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

VV-Kuivaus Oy

VV-Kuivaus on vuonna 2013 perustettu kuivausalan yritys. Kasvu on ollut tasaista ja tällä hetkellä toimipisteet löytyvät Seinäjoelta, Vaasasta, Jyväskylästä, Kokkolasta ja Tampereelta. Seinäjoen yrittäjät palkitsivat VV-Kuivauksen Vuoden Yrittäjinä v. 2017 ja v. 2018 VV-Kuivaus sai uusyrityskeskuksen kunniamaininnan asiakaslähtöisyydestä.

 

Sijainti: Seinäjoki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!