Tarvittaessa töihin kutsuttava astiahuoltaja

SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Rovaniemi
Hae tähän työpaikkaan

Hei sinä reipas ja touhukas ilopilleri! Viihdytkö keittiössä?

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa astiahuoltajaa / keittiöapulaista Ounasrinteelle. Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa aamuvuoro on noin klo 7-15 ja iltavuoro 11-19. Keittiö on auki viikon jokaisena päivänä.

Kyseessä on sote-alan keittiö, jonka työntekijöiltä edellytetään hygieniapassia sekä omia keittiökenkiä. Aiempi kokemus keittiötyöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme tehtävään. 

Tässä työsuhteessa noudatetaan KVTES:iä, jonka aloituspalkka astiahuoltajalle on 11,29 €/ h. 

Haluatko olla osa tehokasta tiimiämme? Täytä sähköinen hakulomake, se on nopein tie haastatteluun!

Valitettavasti emme käsittele hakemuksia sähköpostitse, mutta jos tarvitset apua hakemuksesi kanssa, ota yhteyttä: terhi.kahila@sol.fi


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hygieniapassi
  • Omat keittiökengät

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Tarvittaessa töihin kutsuttava astiahuoltaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!