Task Force- myyjä, Oulu (2 paikkaa)

Valokuitunen Oy
Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Vakituinen, kokoaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset meillä osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Myyjiä Task Force -tiimeihin Ouluun (2 paikkaa)

Task Force on Valokuitusen myynnin ”erikoisjoukko”, joka liikkuu pientaloalueilla. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt sekä omakoti- ja paritalojen asukkaat, joille myymme parasta mahdollista nettiyhteyttä.

Tässä työssä pääset myymään huipputuotetta – valokuitu on kiistatta nopein ja vakain nettiyhteys, jonka taso ei heittele isossakaan käytössä. Myymme valokuituyhteyttä passiiviverkkona, jonka saatuaan asiakas voi itse tilata haluamansa palvelut valitsemaltaan operaattorilta.

Valokuidun myyntityötä tehdään ihmisten kotiovilla. Markkinointitiimimme auttaa myyjiä onnistumaan, sillä myyjät liikkuvat alueilla, joihin on jo kohdistettu markkinointitoimenpiteitä, ja joissa tiedämme olevan kiinnostusta valokuitua kohtaan!  

Mitä odotamme Sinulta?

 • Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä.
 • Periksiantamattomuutta ja halua työskennellä tulosorientoituneesti.
 • Positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja rohkeutta tehdä myyntityötä ihmisten kotiovilla.
 • Vähintään B-ajokorttia ja motivaatiota tehdä liikkuvaa työtä.

Mitä tarjoamme Sinulle?

 • 3000 € kuukausipalkan ja palkitsevat provisiot.
 • Työsuhdeautoedun (käyttöetu).
 • Itsenäisen ja palkitsevan työn.
 • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena.
 • Saat työhön hyvän koulutuksen ja tueksi koko Valokuitusen mahtavan porukan!
 • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS lukumme on 66!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa kannustavassa työympäristössä.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään ma 9.10.2023. Mikäli CV:n tai hakemuskirjeen liittäminen ei ole mahdollista, kerro vapaa kuvaus kentässä mikä sinua tässä tehtävässä kiinnostaa ja miksi olisit siihen hyvä valinta! Huomioithan että saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuajan aikana. Mikäli kaipaat lisätietoja, soita Sales Specialist Jorma Löfgren, puh. 0403538685. Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5 h/vko). Työajat ja -päivät ovat joustavia, ja silloin tällöin töitä tehdään myös viikonloppuisin. Hae jo tänään ja tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan! 

 

Tarjoamme

 • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu sekä polkupyöräetu. Lisäksi mahdollisuus henkilöstöalennukseen Valokuitusen valokuidun hankinnasta!
 • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!
 • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, NPS lukumme on 66! Tämän lisäksi olemme Great Place to Work sertifioitu! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on 120. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 200 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. eNPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys!  Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Task Force- myyjä, Oulu (2 paikkaa)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!