TATE-projektipäällikkö

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja arvoina ohjaavat toimintaamme."

Haemme nyt vakituista TATE-projektipäällikköä toimitilarakentamiseen. Vastaat itsenäisesti nimettyjen projektien valmistelusta, suunnittelun ohjauksesta, hankintojen ja toteutuksen koordinoinnista apunasi muun TATE-tiimin tuki.

Edellytämme:

  • Talotekniikan koulutus (DI tai AMK-insinööri)
  • Kokemus toimitilarakentamiseen liittyen (> 5-vuotta), joko urakoinnin, valvonnan tai suunnittelun tehtävissä (LVIA tai sähkö).
  • hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
  • halu ajatella kokonaisuutta asiakkaidemme hyväksi.

Eduksi tehtävässä on:

  • Suunnittelunohjaamiskokemus.
  • olet osallistunut talotekniikan hinnoitteluun jossain tehtävissä
  • rohkeus uudistaa toimintaa ja parantaa asiakaskokemusta
  • kokemus asiakasrajapinnasta tai myynnistä
  • työmaakokemus erityisesti käyttöönottovaiheesta tai automaatio-osaaminen.

Meillä pääset kehittymään Energiatehokkuus/hiilineutraalius asioissa ja elinkaarilaskennan osaamissa, sillä panostamme niihin ja tarjoamme jatkossakin elinkaarihankkeita.

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liike- ja toimitilarakentamisen tuotantojohtaja Jyrki Siven puh. 040 773 8729 tai johtaja Henri Mämmi puh.050 346 9076

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa. Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle

Fira

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

”Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernimme liikevaihto oli 250 milj. € vuonna 2020. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!