Team Leader, B2C Sales (Lahti, Rauma, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Tornio)

Valokuitunen Oy
Kokoaikainen, vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset meillä osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Team Leadereita B2C myyntiin (Lahti, Rauma, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Tornio)

Asiakkaitamme ovat omakoti- ja paritalot, joille myymme parasta mahdollista nettiyhteyttä. Toimintamme laajenee ja etsimmekin nyt kuutta uutta Team Leaderia Lahden, Hämeenlinnan, Rauman, Vaasan, Oulun ja Rovaniemen alueille luotsaamaan pieniä ja ketteriä myyntitiimejä parhaaseen mahdolliseen myyntisuoritukseen.

Team Leaderina vastaat tiimisi myynnistä, ja tiimisi sujuvasta sekä tehokkaasta toiminnasta. Työsi on liikkuvaa ja varmistat omalla osaamisellasi ja esimerkilläsi tiimisi työn onnistumisen. Osallistut myyntiin ja ohjaat tiimiläistesi työtä, seuraat myyntitavoitteiden saavuttamista ja tuet tiimiläisesi kohti hyviä suorituksia.

Työssäsi sinulla on apuna Sales Managerit, ja koko Valokuitusen mahtava porukka, aina kuitualueiden suunnittelusta markkinointi-viestintään ja myynnin tukitiimiin saakka! Työtä tehdään tulosorientoituneesti, mutta rennossa ja hyvässä yhteishengessä.

Mitä toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta onnistuneesta myynnistä.
 • Halua toimia esihenkilöroolissa.
 • Positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja.
 • Nautit haasteista ja tulosorientoituneesta työstä.
 • Office -työkalujen käyttösi on sujuvaa, etkä arkaile opetella uusia järjestelmiä.
 • Myyntialueiden laajuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

 • Reilun kuukausipalkan ja palkitsevat myyntiprovisiot.
 • Itsenäisen ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin.
 • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena.
 • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS luku 53!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. 

Kuulutko joukkoomme?

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, joten jätä hakemuksesi jo tänään, ja viimeistään su 16.10. Ilmoitathan hakulomakkeella minkä kaupungin alueen tehtävästä olet kiinnostunut. Mikäli haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, soita Head of B2C Sales Joel Luhtanen p. 040 584 6900, arkipäivisin klo 9-17 välillä. Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5 h/vko). Tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan!

Tarjoamme

 • Joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas- ja liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutukset, puhelinetu sekä polkupyöräetu.
 • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, eNPS lukumme on 53! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla.
 • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!