Team Leader, Kuopio

Valokuitunen Oy
Kokoaikainen, vakituinen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset meillä osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

Haemme nyt

Team Leaderia Kuopion alueelle

Asiakkaitamme ovat omakoti- ja paritaloasukkaat, joille myymme parasta mahdollista nettiyhteyttä. Toimintamme laajenee ja etsimmekin nyt uutta Team Leaderia Kuopion alueelle luotsaamaan pientä ja ketterää myyntitiimiä parhaaseen mahdolliseen myyntisuoritukseen.

Team Leaderina vastaat tiimisi myynnistä ja tiimisi sujuvasta sekä tehokkaasta toiminnasta. Työsi on liikkuvaa ja varmistat omalla osaamisellasi ja esimerkilläsi tiimisi työn onnistumisen. Osallistut myyntiin ja ohjaat tiimiläistesi työtä, seuraat myyntitavoitteiden saavuttamista ja tuet tiimiläisesi kohti hyviä suorituksia.

Työssäsi sinulla on apuna Sales Manager ja koko Valokuitusen mahtava porukka, aina kuitualueiden suunnittelusta markkinointiviestintään ja myynnin tukitiimiin saakka! Työtä tehdään tulosorientoituneesti, mutta rennossa ja hyvässä yhteishengessä.

Mitä toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta onnistuneesta myynnistä.
 • Halua toimia esihenkilöroolissa.
 • Positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja.
 • Nautit haasteista ja tulosorientoituneesta työstä.
 • Office -työkalujen käyttösi on sujuvaa, etkä arkaile opetella uusia järjestelmiä.
 • Myyntialueiden laajuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:

 • Reilun tuntipalkan ja palkitsevat myyntiprovisiot.
 • Itsenäisen ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihin.
 • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena.
 • Hyvän työpaikan, jossa väki viihtyy ja jossa apua on aina saatavilla. Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, NPS lukumme on 66!

Olemme Valokuitusella monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. 

Kuulutko joukkoomme?

Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, joten jätä hakemuksesi jo tänään, ja viimeistään 31.3. Mikäli haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, soita Sales Manager Lasse Kukkonen, p. 050 410 8339, arkipäivisin klo 9-17 välillä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko).

Tule tekemään kanssamme kodeista toimivampia kuin koskaan!

Tarjoamme

 • Kannustava palkkaus, joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, puhelinetu, polkupyöräetu sekä alennus Valokuitusen valokuituliittymän hankinnasta!
 • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, NPS lukumme on 66! Tämän lisäksi olemme Great Place to Work sertifioitu! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!
Logo

Team Leader, Kuopio

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!