Technical Architect Microsoft Dynamics 365 CRM / Power Platform

Etsimme soveltuvaa kokemusta omaavaa Teknistä Arkkitehtia D365 CRM & Power Platform alueelle. Sijaintisi voi olla missä tahansa Suomessa.

Toivomme sinulta

  • Asiakaslähtöistä asennetta
  • Jonkun verran kokemusta Power Platformista ja D365:stä (mm. Plugin/WF/JS, Power Automate, Canvas App)
  • Ymmärrystä seuraavista:  Azure AIS arkkitehtuurista ja komponenteista (Logic App, Function, Service Bus, Event hub / grid, Api Management)
  • Tietokantaosaamista vähintään perustasolla
  • Ymmärrystä seuraavista: ALM / DevOps projektinhallintaa, versiohallintaa, julkaisunhallintaa ja testiautomaatioita. Mutta näitä sinun on myös mahdollista oppia lisää kanssamme
  • Arkkitehtuurista mallintamisosaamista: arkkitehtuurit ja prosessikuvaukset sekä tekniset kuvaukset ja auditoinnit
  • Suomenkielen osaamista

 

Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen, kokoaikainen
Sähköposti: rekry@digia.com
Logo

Technical Architect Microsoft Dynamics 365 CRM / Power Platform

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!