Technical Support Manager

Yrityksemme kasvukiito jatkuu, ja vahvistamme nyt teknisen asiakastuen tiimiämme. Haemme Ylöjärvelle sinua, Technical Support Manager, Customer Support.

Vastuullasi on ulkomaisten jälleenmyyjien ja maahantuojien sekä kotimaan loppuasiakkaiden tukeminen monipuolisella teknisellä tietotaidollasi. Tarjoat sidosryhmillemme tukea yhdessä kollegasi ja tiimin muiden jäsenten kanssa. Yhteistyö eri tahojen kanssa perustuu pitkäaikaiseen, syvään kumppanuuteen. Koska tukemiemme vientimaiden ja teknisten laitteiden kirjo on laaja, tässä tehtävässä pääset tuomaan esiin vahvaa teknistä osaamistasi ja ongelmanratkaisukykyäsi.

Pääset tutustumaan kokonaisvaltaisesti tuotteisiimme ja tarvittaessa olet myös valmis hyppäämään koneen ohjaimiin. Jaat osaamistasi myös kouluttamalla maahantuojiamme. Arvostamme aktiivisia tekijöitä, joilla on luontainen halu auttaa asiakkaita nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti tuotekehityksen ja varaosapuolen osaajiemme kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri AMK),
  • kokemusta esim. työkoneista, nykyaikaisista polttomoottoreista, hydrauliikasta tai sähköisistä järjestelmistä,
  • aitoa kiinnostusta teknisiin laitteisiin ja niiden käyttötarkoituksiin,
  • monipuolista tietojärjestelmien hallintaa,
  • sujuvaa teknisen englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa,
  • joustavaa palveluasennetta ja asiakaslähtöisyyttä,
  • kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä,
  • kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn sekä tiimityötaitoja.

Jatkossa otamme käyttöön uuden tiketöintijärjestelmän, joten aiheeseen liittyvästä asiantuntemuksesta ja näkemyksestä on tehtävässä etua. Tässä työssä pääset myös kehittämään ja luomaan teknisen asiakastuen toimintatapoja ja -malleja, joilla haemme kaupallista lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja ja edelläkävijä. Meillä pääset tekemään töitä vahvan brändin ja asiakkaiden arvostaman tuotteen kanssa. Toimit tehtävässäsi kansainvälisessä ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antavat Avant Tecno Oy:n jälkimarkkinajohtaja Harri Salonen, puh. 050 317 3961, to–pe 28.–29.9. klo 9–11 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421, to 21.9. ja ti 3.10. klo 15–16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si oheisen hakemuspainikkeen kautta 8.10.2023 mennessä. Haastattelut järjestetään Teamsillä 20.10. ja 24.10.

Tee urasi paras päätös ja nappaa Avantia ratista!

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Avant Tecno Oy

Avant Tecno Oy on maailman johtava korkealuokkaisten pienkuormaajien ja niiden työlaitteiden ja lisävarusteiden valmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991. Vuosien saatossa Avant on muodostunut käsitteeksi pienkuormaajien alalla monien innovatiivisten ratkaisujen ansiosta. Avantin tehdas sijaitsee Ylöjärvellä, Tampereen kupeessa. Lisäksi Avantilla on omat myyntiyhtiöt Saksassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa sekä maahantuojat yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. Konserniliikevaihtomme on lähes 300 M€ viennin ollessa 90 % liikevaihdosta.

Sijainti: Ylötie 1, Ylöjärvi

 

Logo

Technical Support Manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!