Tehdaspäällikkö

Power Tech Group on täyden palvelun tilauskonepaja, joka valmistaa ja toimittaa tuotteita paperi-, sellu-, marine-, prosessi-, energia-, kaivos- ja ajoneuvoteollisuuteen.

Haemme tehdaspäällikköä Power Tech Groupille Tohmajärven yksikköön.

Tehdaspäällikkönä vastaat konepajan johtamisesta ja kehittämisestä varmistaen tuotannon suoraviivaisen, tehokkaan ja kannattavan toiminnan. Power Techillä panostetaan jatkuvaan kehitykseen, eli ideointi ja työntekijöiden osallistaminen arjen parantamiseen on sinulle luontaista.

Me tarjoamme sinulle dynaamisen, nykyaikaisen ja kannustavan työpaikan, jossa myös sinulla on mahdollisuuksia kehittää taitojasi.

Noin 30 hengen tiimisi koostuu koneistajista sekä menetelmäsuunnittelijoista. Tuotannon tarpeiden tunnistaminen ja niihin vastaaminen, sekä tuotannon kilpailukyvyn varmistaminen ovat olennainen osa työtäsi. Vastaat myös vastuualueesi henkilöstö-, laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioista.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tekniseltä alalta (AMK insinööri tai DI), sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä valmistavan konepajateollisuuden tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä.

Hallitset ja hahmotat laajat kokonaisuudet. Omaat liiketoimintalähtöisen ajattelutavan, ja viet tehtäviä määrätietoisesti ja tuloshakuisesti eteenpäin. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen. Esihenkilönä olet innostava ja kannustava, mutta kykenet viemään läpi myös vaikeita päätöksiä.

Toivomme sinulta:

  • vahvaa johtamista
  • pitkäjänteistä kehittävää otetta sekä tehtävien viemistä päätökseen
  • ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • englannin kielen taitoa

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Power Techin menestystarinaa, jätä hakemuksesi tämän linkin kautta palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 2.4.2023

Kysymyksiisi vastaavat Toimitusjohtaja Kimmo Lappalainen puh. 044 290 3238 tai Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 482 6770 liena.silen@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Power Tech Group

POWERFUL PRODUCTION PARTNER FOR GREEN TECH PRODUCTS

Power Tech Group on täyden palvelun tilauskonepaja, joka valmistaa ja toimittaa tuotteita paperi-, sellu-, marine-, prosessi-, energia-, kaivos- ja ajoneuvoteollisuuteen. Valmistamme tuotteita aina yksittäisistä komponenteista kokonaisiin projekteihin nykyaikaisella ja monipuolisella konekannalla.

Sijainti: Pajatie 1, 82600 Tohmajärvi
Logo

Tehdaspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!