Tehdastoimihenkilö ikkuna- ja ovilinjalle, Oulainen, Lehto Components

Haemme Oulaisten tehtaalle tehdastoimihenkilöä työskentelemään alumiini ja komposiittirakenteisia ikkunoita ja ovia valmistavassa tuotannossa

Lehto Componentsin Kalliokuruntiellä sijaitsevan tehtaan ikkuna- / ovilinjalle haetaan toimihenkilöä, kun linjan toimintaa ollaan kasvattamassassa. Tällä hetkellä linjalla työskentelee yhdeksän työntekijää ja tuotanto on siirtynyt kahteen vuoroon. Kapasiteetin kasvamisen tueksi tarvitaan lisäresurssia myös työnjohtoon ja projektisuunnitteluun.

Työnkuva ja tehtävänimike täsmentyvät hakijan koulutuksen, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan palkkausvaiheessa. Toivoisimme kuitenkin, että sinulta löytyisi osaamista yhdestä tai useammasta alla mainituista:

  • Rakennesuunnittelu
  • Alumiinirakenteisten ikkunoiden ja ovien asentaminen
  • Alumiinirakenteisten ikkunoiden ja ovien tuotanto
  • Tehdastuotannon työnjohto

Linjan porukassa pärjää oma-aloitteisuudella, huumorintajulla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Työ on itsenäistä, joten arvostamme ongelmanratkaisukykyä sekä paineensietokykyä ja itseohjautuvuutta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja. Avoimella ja uteliaalla mielellä pääset meidän ohjauksessa ja perehdytyksessä oppimaan monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Työskentely tehtaalla edellyttää valmiutta vuorotyöhön.Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä modernissa työympäristössä. Perehdytämme ja opastamme sinut tehtäviisi osaavan tiimin sekä esihenkilösi avulla. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Ota yhteyttä!

Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, voit ottaa suoraan yhteyttä Tuotantolinjan vetäjä Juuso Niemelään, p. 040 772 1327 tai juuso.niemela@lehto.fi.
Jos tämä tehtävä vaikuttaisi olevan juuri sinua varten, käy jättämässä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta. Sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Kalliokuruntie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!