Tehtaanjohtaja

Vastaamaan maailman suurimman hirsitehtaan toiminnasta.

Tarjoamme mahdollisuuden yhdistää Kontion laatubrändi, maailman suurimpiin lukeutuvan hirsitehtaan tuotantokyvykkyys sekä rakentamisen liiketoiminta asiakkaiden kasvavaan kysyntään hirsitaloasumista sekä muuttovalmis-konseptia kohtaan.

Tarjoamme

  • Vaikuttavaa tehdasta johdettavaksi sinulle, joka haluat yhdistää jo kertyneen teollisen tuotannon johtamisosaamisesi rakentamisen projektiluontoiseen toiminnan kehittämiseen. Tehtaanjohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti tuotannon kehittämisestä tuoden lisäarvoa  optimaaliseen yhteistyöhön rakentamistoiminnan kanssa. Etsimällämme osaajalla on vankka, vähintään 10 vuoden aikana kertynyt osaaminen teollisten prosessien, tuotannon sekä hankintojen johtamisesta. Tuotantohenkilöstön esihenkilönä menestyäksesi sinulla on oltava vahvaa henkilöstöjohtamisen osaamista sekä ihmisistä välittävä arvomaailma. Tehtaanjohtaja raportoi Kontiotuote Oy:n toimitusjohtajalle.
  • Hirsitalo-brändin, jossa huokuu skandinaavinen laatu ja terveellinen eläminen sekä vakuuttavuutta tuova hirsirakentamisen osaaminen. Pääset kehittämään aallon harjalla olevaan rakentamisen muotoa asiakkaiden kysyntää vastaavaan suuntaan yhteistyössä alan innostuneiden ja kokeneiden osaajien kanssa. Sinulle on eduksi kokemus teollisen tuotantoprosessin yhdistämisestä projektiluontoiseen liiketoimintaan. Tuot mukanasi näkemystä rakentamisen ja tuotannon laadun ja turvallisuuden kehittämisestä.
  • Yhteistyötä Kontion rakentamisen liiketoiminnan kehittämisen sekä perinteisen hirsituotannon uudelle tasolle viemisen pohjaksi. Pääset työskentelemään hirsiteollisuuden alan syväosaajien sekä edellä käyvien sidosryhmien kanssa niin tuotannon johtamisen kuin hirsimateriaalin innovatiivisten käyttötapojen edistämiseksi. Menestyvän tehtaanjohtamisen kautta toimit keskeisenä vaikuttajana paikallisen seudun työllisyyden edistämisessä.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, olethan yhteydessä MPS:n konsultti Riikka Vaaraniemeen 24.9. klo 15–16 tai 27.9. klo 8–10, puh. 020 746 9431 tai Kontion toimitusjohtaja Mika Rytkyyn 1.10. klo 12–15, puh. 040 687 8449.

Voit myös laittaa hakemuksesi suoraan avoinna olevaan tehtävään. Lähetä meille 3.10. mennessä persoonallisuutesi, motivaatiosi ja osaamisesi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja Kontiotuotteesta saat osoitteesta www.kontio.com

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Kontiotuote Oy

Kontiotuote Oy, yleisesti tunnettu Kontiona, on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Kontio toimittaa maailmanlaajuisesti n. 1.500 rakennusta vuosittain ja on 45 vuoden aikana tuottanut yli 50.000 hirsirakennusta ympäri maailman sekä rakentanut vahvan osaamisen ja näkemyksen hirsirakentamisen alalla.

Suomalaiseen PRT-Forest-konserniin kuuluva, mutta itsenäisesti toimiva, Kontio työllistää jo reilut 230 työntekijää. Yhtiö on vahvassa kasvussa ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 61,4 miljoonaa euroa. Kotimaan myynnin lisäksi vientiä oli n. 20 eri maahan. 

Sijainti: Ranuantie 224, Pudasjärvi

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!