Tekninen asiakkuuspäällikkö

Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt  

Teknistä asiakkuuspäällikköä

Tässä roolissa vastaat Viegan putkijärjestelmien myynnistä suunnittelijoista koostuvalle asiakaskunnalle. Seuraat rakennusprojektien etenemistä ja tapaat suunnittelijoita. Teknisenä asiantuntijana tarjoat parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin ja toimit samalla suunnittelun tukena. Roolissasi teet tiivistä  yhteistyötä Suomen aluepäälliköiden kanssa. Yhdessä vastaatte nykyisten asiakkuuksiemme ylläpidosta ja kehittämisestä sekä uuden asiakaskannan kasvusta. Pääasiallinen myyntialueesi on eteläinen Suomi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI -insinöörin koulutusta sekä kokemusta teknisestä ratkaisumyynnistä. Näkemys rakennusprojektien (esim. kauppakeskukset, sairaalat, toimitilat) läpiviennin vaiheista on tärkeää. Ymmärrät monipuolisesti niin asiakkaiden tarpeita kuin edustamiesi tuotteiden tarjoamia mahdollisuuksia. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja viihdyt asiakastyössä. Työskentelet pitkäjänteisesti ja motivoidut itsenäisestä, vastuullisesta roolista. Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Viegan toimisto sijaitsee Aviapoliksessa Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä.

Kiinnostuitko?

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 27.9.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja saat soittamalla meille:

Martina Engblom, maajohtaja, Viega, p. 040 168 1600

Heidi Tuomikorpi, rekrytointikonsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

 

Haku alkaa ja päättyy

Viega A/S Suomi

Viega valmistaa taloteknisiä tuotteita ja putkijärjestelmiä Saksassa. Perheyritys on 1899 perustettu ja toimimme yli 70 maassa. Tehtaamme sijaitsevat Saksassa. Suomi kuuluu yhdessä Ruotsin ja Norjan kanssa Viegan pohjoismaiseen organisaatioon. Viega tunnetaan alan toimijoiden keskuudessa laadukkaista tuotteista sekä erinomaisesta toimituskyvystä.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5 E
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!