Tekninen asiantuntija, venttiilit ja suodattimet

Haemme RMC:n Laivajärjestelmät - osastolle teknistä asiantuntijaa. Vastuullasi ovat venttiilit ja suodattimet.  

Tehtävässäsi valmistelet eri putkistojärjestelmiin liittyvien komponenttien teknisen aineiston hankintaa varten. Valmistelu sisältää komponenttien materiaali- laatu- ja luokitusvaatimukset. Lisäksi toimit asiantuntijana RMC:n hankintaosastolle toimittajien valintaan liittyvissä asioissa. Vastaat myös komponenttien kustannustehokkuuden analysoinnista mahdollistamaan omalta osaltasi tehokkaamman laivanrakennusprosessin toteutumisen. Käyttöönottovaiheessa toimit tuotannon teknisenä tukena. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta venttiilien ja komponenttien toiminnasta.  Odotamme sinulta aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä toimivaa yhteistyötä sisäisten- ja ulkoisten verkostojen kanssa (mm. viranomais- luokituslaitos- ja tilaajayhteistyö) Tehtävässä vaaditaan tietoteknistä perusosaamista (mm. AutoCad, Excel, Word). Työssä vaaditaan sujuvaa englanninkielen suullista- ja kirjallista hallintaa.  

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän nuoressa ja voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä.  Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä. Lue lisää RMC:sta työnantajana täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa Laivajärjestelmät osaston osastopäällikkö Jukka Palmo. Jukan tavoitat numerosta 040 514 0807

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 19.6.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • E- passi
  • Sairaskassa
  • Joustava työaika

Rauma Marine Constructions

Meillä RMC:lla on visio tulevaisuudesta, jossa lapsenlapsemme voivat uida puhtaissa vesissä ja hengittää puhdasta pohjoista meri-ilmaa. Tämä pätee erityisesti täällä Raumalla, jossa meri on niin lähellä sydäntämme. Siksi visiomme inspiroi meitä rakentamaan laivoja, joista jokainen on tekniikan ja kestävän kehityksen mestariteos. Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.

Sijainti: Suojantie 2, 26100 Rauma
Logo

Tekninen asiantuntija, venttiilit ja suodattimet

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!