Tekninen asiantuntija

Haluaisitko työskennellä maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä Soneparilla (ent. SLO)? Oletko motivoitunut ja määrätietoinen valaistuksen osaaja, joka innostuu tarjouslaskennasta?

 

Meillä Soneparilla on nyt sinulle erinomainen tilaisuus

TEKNISENÄ ASIANTUNTIJANA

tie- ja aluevalaistuksen tarjouslaskennan parissa

 

Teknisenä asiantuntijana olet tärkeä osa Soneparin valaistuksen hankintatiimiä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu valaistuksen tarjouslaskenta, mutta myös osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset osallistumaan valaistuksen tekniseen tukeen. Teet tiivistä yhteistyötä valaistusalan eri toimittajien kanssa, joten omaathan hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen palveluasenteen.

Toivoisimme sinulta muutamia asioita, kuten:

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai kokemusta vastaavista tehtävistä, esim. valaistustekniikka, tarjouslaskenta tai myynnin tuen tehtävistä
  • oma-aloitteisuutta sekä rohkeaa tekemisen meininkiä. Tarkkuus ja kyky toimia kiireen keskellä ovat tekemisellesi luontaista, etkä hätkähdä yllättävistäkään eteen tulevista asioista
  • vahvaa tietoteknistä osaamista, kuten MS Office työkalut (PowerPoint, Excel, Word), SAP ja CRM
  • hyvää englannin kielen taitoa, työkielemme on kuitenkin suomi.

Me Soneparilla tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä, jossa on erinomainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, joka tukee ja kannustaa sinua entistä parempiin suorituksiin. Tekemistämme ohjaa asiakaskeskeisyys, esimerkillä johtaminen, sitoutuneisuus ihmisiin ja kestävään kehitykseen sekä tahto uskaltaa. Laajat hyvinvointiedut, oma työterveyshuolto sekä hyvät tuote-edut tukevat työssä viihtymistäsi. Työskentelytilat löytyvät Vantaan Tuupakasta mutta osan viikosta voit työskennellä myös etänä.

Olisitko Sinä seuraava Soneparilainen?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen meille viimeistään maanantaihin 26.9.2022 mennessä. Kysy tehtävästä ja yksiköstä lisää tiimin esihenkilöltä tarjouslaskennan päällikkö Ilkka Lohikoskelta, p. 050 568 2956 tai sähköpostilla ilkka.lohikoski@sonepar.fi. Tavoitat hänet parhaiten tähän arkisin 9-15.

Haku alkaa ja päättyy

Sonepar Suomi Oy

Sonepar on maailman johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti ympäri Suomea lähes 40:ssä toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Yrityksen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. Sonepar Suomi on osa maailmanlaajuista Sonepar-konsernia.

Kansainvälinen Sonepar-konserni on maailman johtava sähkötarviketoimittaja, jonka liikevaihto on noin 26.4 mrdEUR. Henkilöstöä on n. 45 000 yli 40 maassa.

Lisää tietoa Soneparista löydät osoitteesta www.sonepar.fi ja kansainvälisesti www.sonepar.com

Powered by Difference

Sähköposti: hr@sonepar.fi
Sijainti: Ritakuja 2, Vantaa

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!