Tekninen datan hallinnan konsultti

Uitko syvällä datassa? Uskotko meidän laillamme “ensin data, sitten digi” –ajatukseen? Niin mekin. 

Loihde Advisory on Suomen johtavia datalähtöisen digitalisaation ja muutoksen konsultointi- ja asiantuntijaorganisaatiota. Asiakkainamme on merkittävä osa Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä Suomessa ja Ruotsissa. Hyödynnämme laajasti ketteriä menetelmiä, mutta ymmärrämme myös hyvän projektinhallinnan arvon. Projektimme liittyvät usein dataan ja vahvasti dataan nojautuviin tuotteisiin, digiajan teknologioihin ja verkkopalveluihin.

Haemme joukkoomme teknistä datan hallinnan konsulttia viemään asiakkaidemme datan hallinnan seuraavalle tasolle. Teknologia ei itsessään ole ratkaisu datan hallinnan haasteisiin. Uskomme, että teknologian avulla voimme taklata datan hallinnan haasteita. Esimerkiksi hyvin jalkautettu Data Catalogin käyttö mahdollistaa datan paremman löydettävyyden ja käytettävyyden: oikea data oikeaan käyttöön. 

Mitä odotamme sinulta?

 • Ymmärrystä datan hallinnan alueesta kokonaisuutena:
  • tiedon hallintamallit
  • master datan hallinta
  • raportointi & analytiikka
 • MDM-, datan mallinnus- ja datan laadunparannustyökalujen tuntemus lasketaan eduksi.
 • 3-5 vuoden kokemus liiketoimintalähtöisistä datan hallinnan tehtävistä.
 • Kykyä toimia ketterästi liiketoiminnan ja IT:n välissä.
 • Arvostamme julkisten pilvialustojen tuntemusta (AWS, Azure, Google Cloud) tai vähintään halua kehittyä niiden asiantuntijaksi.
 • Mahdollista osaamista tai oppimishalukkuutta Data Catalog työkaluja kohtaan: esim. IBM Watson Knowledge Catalog, Azure PurView, Collibra, Alation. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Aidon, kannustavan ja konstailemattoman työilmapiirin. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Saat mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa ja vaativissa asiakasprojekteissa, jotka toteutetaan uusimmilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta sekä tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa. Projekteissamme parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia ja jopa kehitetään koko organisaation AI-valmiutta!

Muita työsuhde-etujamme ovat:

 • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle
 • Työvälineet valintasi mukaan
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset

Jäikö mieleen kysymyksiä?

Laita meille CV:si oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään Kea Kangas-Lång, kea.kangas-lang@loihdeadvisory.com, +358404863290, vastaa mielellään kysymyksiisi.  

Hakuaika alkaa:

Loihde Advisory

Me tuemme organisaatiosi yksilöllistä kasvua askel kerrallaan. Onnistumisemme yhtälössä yhdistetään laadukas data, tavoitteita tukeva teknologia, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

Loihteena olemme digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen vankka asiantuntija. Molemmat liiketoimintamme ovat saavuttaneet vahvan jalansijan kasvavilla markkinoilla. Meillä on laaja asiakaskunta esimerkiksi terveydenhuollon ja kaupan alalla, finanssi- ja vakuutusalalla sekä energiasektorilla.

Loihde-konsernin juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen, yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. Tänään olemme 850 asiantuntijan työyhteisö, jossa edelleen keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaamme, joita varten työtä teemme, että oma henkilöstömme, joka on menestyksemme rakentaja.

Sähköposti: nea.koivumaa@loihde.com
Sijainti: Hevosenkenkä 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!