Tekninen isännöitsijä

Sevas Kodit Oy, Seinäjoki
Jätä tietosi tehtävään

Sevas Kodit omistaa, rakennuttaa, ylläpitää, hallinnoi ja vuokraa asukkaiden tarpeisiin sopivia kohtuuhintaisia asuntoja Seinäjoen kaupungissa ja on kaupungin omistama voittoa tavoittelematon yhtiö. Sevas Kodit huomioi eri asukasryhmien tarpeet, turvallisuuden ja asumisviihtyvyyden noudattaen tarkoituksenmukaisen hinta-laatusuhteen periaatetta. Yrityksen arvot: asukaslähtöisyys, avoimuus, turvallisuus, oikeudenmukaisuus, taloudellisuus ja laadukkuus näkyvät vahvasti arjen tekemisessä.

Etsimme Sevas Kodit Oy:lle teknistä isännöitsijää vastaamaan monipuolisesti asuinkiinteistöjen teknisestä hallinnasta ja ylläpidosta.

Teknisen isännöitsijän työtehtäviin kuuluu kokonaisvastuu teknisestä isännöinnistä nimetyissä asuntokohteissa. Tehtävät koostuvat muun muassa omien vastuukohteiden muuttotarkastustoiminnan organisoinnista ja toteutuksesta, sekä ostopalveluina suoritettavien huoneistoremonttien oikea-aikaisesta toteuttamisesta, järjestämisestä ja valvomisesta. Lisäksi teknisen isännöitsijän päätehtävänä on huolto-, siivous- ja jätehuoltoyhtiöiltä ostettavien palvelujen ohjaaminen ja kehittäminen sekä työsuoritusten sopimuksenmukaisuuden laadunvalvonta.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. rakennusinsinööri, rakennusmestari, LVI-, sähköinsinööri tai -teknikko). Toivomme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, taloudellista ajattelutapaa, teknistä osaamista sekä avoimuutta viestinnässä. Tehtävässä tarvitset sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän, missä pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä yrityksen toimintaa. Tehtävän sijaintipaikka on Seinäjoki. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin konsultti Tommi Hakanpää, p. 050 476 2039 / tommi.hakanpaa@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 08.12.2023 hakulinkin kautta.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sevas Kodit Oy

Sevas Kodit Oy on Seinäjoen suurin asuntojen vuokraaja reilun 3000 asunnon asuntokannalla. Tarjoamme kaupungin asukkaille ja kaupunkiin muuttaville vuokrakoteja erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Seinäjoen kaupungin omistamana yhtiönä olemme varma, luotettava ja vakaa työnantaja.

Logo

Tekninen isännöitsijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!