Tekninen isännöitsijä

Haemme joukkoomme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ, joka kulkee asukkaidemme mukana elämän eri hetkissä.   

Tehtäviisi kuuluvat mm. asumiskohteidemme korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Hoidat tarvittaessa myös muuttotarkastuksia. Lisäksi vastaat omalta osaltasi asukasviestinnästä sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaamme, viranomaiset ja urakoitsijat. Teet myös tiivistä yhteistyötä hallinnollisten isännöitsijöiden sekä muiden Asuntosäätiön asiantuntijoiden kanssa. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu ja tarvitset tehtävässäsi omaa autoa.   

Olet etsimämme kollega, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Tehtävässä onnistuminen vaatii ongelmaratkaisukykyä, hyviä neuvottelutaitoja ja joustavuutta. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Katsomme eduksi vahvan osaamisen korjausrakentamisesta. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi teknisen isännöinnin 14 ammattilaisen tiimiin! Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Pääset kehittämään yhteisiä toimintatapoja, joiden avulla voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tiimin ja esihenkilön tuki ja apu ovat aina tarvittaessa käytettävissäsi. 

Tarjoamme sinulle tutkitusti hyvän työpaikan, erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja panostamme aidosti henkilöstömme hyvinvointiin. Tuemme sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään ja uskomme, että siten luomme myös arvoa asiakkaillemme.

Voit työskennellä joko uudistuneissa toimitiloissamme Espoon Tapiolassa tai valita sinulle parhaiten sopivan työympäristön. Tarjoamme sinulle kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon, vakuutukset sekä kulttuuri- ja liikunta/hierontaedun. Etuihimme kuuluvat myös työsuhdematkapyörä sekä käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille ja loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. 

Kutsumme sinut luomaan innostavaa yrityskulttuuria kanssamme. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi. 

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Experiksen kanssa.  Lähetäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja. Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins:  liisa.jenkins@fi.experis.com,  puh. 050 527 3453.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.  

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.  

Asiakas on tekemisemme keskiössä. Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä ja erilaisia osaajia. Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!