Vakituinen / Joensuu

Tekninen myyjä

Jätä tietosi tehtävään

Joensuun Laakeri Oy on tunnettu ja vakavarainen teknisen alan erikoisliike, joka on toiminut yli 50 vuoden ajan toimittaen tunnettuja tuotemerkkejä pohjoiskarjalaisten yritysten tarpeisiin. Toiminnan kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

 

Teknisenä myyjänä olet avainasemassa tarjoamassa valikoimissamme olevia tuotteita pohjoiskarjalaisille yrityksille. Pääset vastaamaan uusasiakashankinnan lisäksi myös omista asiakkuuksistasi. Tehtävääsi kuuluu kokonaisvaltainen asiakkuuden hoitaminen aina ensikontaktista tavarantoimitukseen asti. 

 

Toivomme sinulta

Kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta.Tekninen osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään ja tuotteisiin koulutetaan, jolloin kiinnostus myyntiin ja asiakaskontaktointiin on tärkeintä.

 

Odotamme sinulta

Reipasta ja positiivista asennetta myyntityöhön, itsenäistä otetta ja halua ottaa kokonaisvaltaisesti asiakkuudet haltuun. Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin ja omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Liikut autolla Pohjois-Karjalan alueella, joten sinulta löytyy myös ajokortti. 

 

Tarjoamme sinulle       

Pienen työnantajan mahdollistaman joustavuuden ja kilpailukykyisen palkan. Palkkaus on neuvoteltavissa kiinnostuksesi mukaan joko kiinteäksi kuukausipalkaksi tai kuukausittainen pohjapalkka + provisio. Meillä voit tehdä osittain töitä myös etänä ja kokemuksesi kasvaessa pystyt itse vaikuttamaan työsi sisältöön.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Seija Tolonen, puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi (arkisin klo 8-16).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 26.1.2022 mennessä osoitteessa: www.eezypersonnel.fi ja avoimet työpaikat.

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Tekninen myyjä, Vakituinen
  • Joensuun Laakeri Oy, Joensuu
  • Haku alkaa ja päättyy
Jätä tietosi tehtävään

Joensuun Laakeri Oy

Sijainti: Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!