Tekninen myyjä

Joensuun Laakeri Oy on tunnettu ja vakavarainen teknisen alan erikoisliike, joka on toiminut yli 50 vuoden ajan toimittaen tunnettuja tuotemerkkejä pohjoiskarjalaisten yritysten tarpeisiin. Toiminnan kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ yritysmyyntiin

Teknisenä myyjänä olet avainasemassa tarjoamassa valikoimissamme olevia tuotteita pohjoiskarjalaisille yrityksille. Pääset vastaamaan uusasiakashankinnan lisäksi myös omista asiakkuuksistasi. Tehtävääsi kuuluu kokonaisvaltainen asiakkuuden hoitaminen aina ensikontaktista tavarantoimitukseen asti. 

Toivomme sinulta

Kokemusta yritysmyynnistä ja asiakaspalvelusta joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Tekninen osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään ja tuotteisiin koulutetaan, jolloin kiinnostus yritysmyyntiin ja asiakaskontaktointiin on tärkeintä. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Odotamme sinulta

Avointa ja positiivista asennetta yritysasiakkaiden kohtaamiseen, itsenäistä otetta sekä halua ottaa kokonaisvaltaisesti asiakkuudet haltuun ja pitää niistä huolta. Olet tulevaisuuteen katsova, omaa työtäsi kehittävä ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Liikut autolla Pohjois-Karjalan alueella, joten sinulta löytyy myös ajokortti. 

Tarjoamme sinulle       

Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työpäivääsi, laadukkaat tuotteet sekä kilpailukykyisen palkan. Palkkaus on neuvoteltavissa kiinnostuksesi mukaan joko kiinteäksi kuukausipalkaksi tai kuukausittainen pohjapalkka + provisio. Meillä voit tehdä osittain töitä myös etänä ja kokemuksesi kasvaessa pystyt itse vaikuttamaan työsi sisältöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Seija Tolonen, puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi (arkisin klo 9-15). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera "Hae täältä" -linkin kautta viimeistään 29.2.2024.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Joensuun Laakeri Oy

Sijainti: Joensuu
Logo

Tekninen myyjä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!