Tekninen myyjä

Miltä kuulostaa laatutuotteiden parissa työskentely vakaassa kansainvälisessä yrityksessä?

Kraus & Naimerin tarina alkoi yli sata vuotta sitten ja jatkuu menestyksekkäänä myös tänä päivänä. Suomen tiimissä on nyt tehtävä tarjolla tekniselle myyjälle, joka on halukas sitoutumaan ja omalla työllään edistämään Kraus & Naimerin menestystä myös jatkossa.

 

Haemme nyt joukkoomme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä

teknistä myyjää

 

vastaamaan kytkinten myynnistä teollisuusyrityksille ja suunnittelutoimistoille sekä kehittämään yhteistyötä jälleenmyynnin ja tukkukaupan parissa. Työskentelet sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa perehtyen asiakkaiden liiketoimintaan ja toimien ratkaisulähtöisenä asiantuntijana. Asioit aktiivisesti Kraus & Naimerin Euroopan tehtaiden yhteyshenkilöiden kanssa ja varmistat asiakkaille räätälöityjen tuotteiden toimitukset.

 

Toivomme sinulla olevan soveltuva tekninen koulutus sekä kiinnostus sähkötekniikkaa kohtaan. Kaupallinen ajattelutapa ja myynnillisyys on sinulle luontaista ja ammattimaisuus on toimintasi kulmakivi. Työskentelet  pitkäjänteisesti ja sinusta löytyy myös joustavuutta reagoida muuttuviin tilanteisiin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Pääset työhön kiinni kattavalla perehdytyksellä tuotteisiin, ratkaisuihin ja toimintaympäristöön. Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kokeneiden työkavereiden tuen sekä hyvät tulevaisuuden näkymät vakaassa kansainvälisessä perheyrityksessä.

 

Kraus & Naimerin Suomen maajohtaja Erkki Nurminen vastaa mielellään kysymyksiisi 12.2. alkaen p. 040 588 3027.

Lisätietoja saat myös Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorvelta p. 043 824 3261.

 

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 25.2.2024 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Kraus & Naimer

Kraus & Naimerin menestystarina sai alkunsa, kun Franz Kraus ja Lorenz Naimer perustivat yrityksen Wienissä vuonna 1907. Alusta alkaen yrityksen liiketoiminnassa on ollut keskeistä tuottaa räätälöityjä ratkaisuja laajalle asiakaskunnalle. Yrityksen maailmanlaajuinen johtajuus sähkökytkimien valmistajana perustuu tinkimättömän korkealaatuisiin tuotteisiin, hyvään asiakaspalveluun ja kansainväliseen läsnäoloon.

Kraus & Naimer työllistää n. 1000 henkilöä eri puolilla maailmaa. Tuotantolaitoksia on 6 ja myyntiyhtiöitä 18. Nykyinen, useisiin patentteihin perustuva tuotelinja vastaa globaalien markkinoiden vaatimuksia ja tarjoaa teknisesti sekä taloudellisesti optimaalisia ratkaisuja lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin sovelluksiin. Pätevät suunnittelu- ja asiakaspalvelu, paikalliset varastot ja asennusapu takaavat nopean ja kilpailukykyisen palvelun.

Sijainti: Vantaa
Logo

Tekninen myyjä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!