Tekninen myyjä

Intolog Oulu Oy / Suomen Toimitilakaluste on vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka toimialana on sisälogistiikan tuotteet. Palvelualueemme kattaa koko Pohjois-Suomen napapiirin molemmin puolin ja nyt laajennamme toimintaamme myös Länsi-Suomen alueelle Vaasasta Kokkolaan.

Haemme nyt alueellista jalansijaamme vahvistamaan innostunutta ja aktiivista TEKNISTÄ MYYJÄÄ Vaasaan. Teknisenä myyjänä työskentelet asiakasprojektiemme parissa - pääset tapaamaan asiakkaita ja tutustumaan konkreettisesti asiakasyritystemme nykyisiin sekä tuleviin sisälogistiikkaratkaisuihin ja muutostarpeisiin. Suunnittelet alusta lähtien asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä teollisuuskaluste-, varastointi- ja arkistointiratkaisuja, vastaat toteutuksen osalta projektinhallinnasta ja aikatauluista ja varmistat palvelun laadun kokonaisuudessaan.

Tehtävä sisältää niin uusasiakashankintaa kuin olemassa olevien asiakkaiden palvelusta vastaamista. Vaikka vastaat omista asiakkuuksistasi itsenäisesti, on tukenasi ja käytettävissäsi tietenkin myös koko myyntitiimimme asiantuntijuus. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tärkeimmät päämiehemme tarjoavat sinulle ammattitaitoisen koulutuksen omiin tuotteisiinsa.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä kuuntelu- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä aitoa innostusta myynti- ja asiakastyöhön
  • Aiempia näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä b2b-myynnissä
  • Päämäärätietoisuutta ja pitkäjänteisyyttä projektien läpiviemiseen
  • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, esim. logistiikan alalta
  • Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa

Aikaisempi työkokemus sisälogistiikan tehtävistä sekä erilaisten varastointiratkaisujen tunteminen on ehdoton etu ja nopeuttaa työssä alkuun pääsemistä. Työssä menestymistä edesauttaa myös suunnittelu- sekä laskentaosaaminen ja niihin liittyvien ohjelmistojen ja työkalujen (esim. AutoCAD) hallinta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mielekkäiden ja haastavien asiakasprojektien parissa sekä palkitsevia onnistumisen elämyksiä loppuun viedyistä projekteista! Saat vastuun ja vapauden toteuttaa työsi itsenäisesti laadukkaiden tuotteiden avulla. Työyhteisössämme vallitsee saumaton tekemisen meininki ja myyntivalttimme onkin ainulaatuinen, kokonaisvaltainen palvelukonseptimme. Tietenkin saat työstäsi myös sille kuuluvan, kilpailukykyisen korvauksen ja pääset nauttimaan tuloksista onnistumisten myötä.

Oletko valmis liittymään tiimiimme? Haluamme kuulla osaamisestasi 1.8.2021 mennessä, liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen sekä lyhyt hakemusteksti. Haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä vkolla 31 ja informoimme kaikkia hakijoita haun etenemisestä tällöin.

Haluatko vielä kysyä jotakin? Rekrytointia teemme yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa ja voit soittaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Petri Heikkiselle, p. 040 752 9776 tehtävään, aikatauluihin tai hakemiseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Intolog Oulu Oy / Suomen Toimitilakaluste

Intolog Oulu Oy / Suomen Toimitilakaluste on vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka toimialana on sisälogistiikan tuotteet. Palvelualueemme kattaa koko Pohjois-Suomen napapiirin molemmin puolin ja nyt laajennamme toimintaamme myös Länsi-Suomen alueelle Vaasasta Kokkolaan.

Toimintamme perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja tarjoamme alan parhaat tuotemerkit. Asiantuntijamme auttavat olipa asiakkaamme tarve yksittäinen tuote tai laajempi projekti. Olemme osa kotimaista sisälogistiikan asiantuntijaketjua. Varasto, työpiste tai työympäristö – Intolog auttaa hyödyntämään neliöt ja kuutiot kustannustehokkaasti ja turvallisesti!

Sijainti: Vaasa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!