Tekninen myyntiassistentti, Ammeraal Beltech Oy

Etsimme asiakkaallemme Ammeraal Beltech Oy:lle Tampereen toimipisteeseen 

MYYNTIASSISTENTTIA (TEKNISTÄ MYYJÄÄ / TILAUSTEN KÄSITTELIJÄÄ)

Ammeraal Beltech Oy on osa kansainvälistä Ammega-yritysryhmää, joka työllistää maailmanlaajuisesti 6000 henkilöä. Yrityksellä on pitkä historia myös paikallisesti Suomessa. Yritys työllistää 25 henkilöä eri toimipisteissä Tampereella, Klaukkalassa, Kouvolassa, Turussa, Seinäjoella ja Oulussa.

Ammeraal Beltech Oy on erikoistunut teollisuuden hihnakäyttöihin ja asiakkaille tarjotaan hihnaratkaisuja kaikkiin kuljetin-, tehonsiirto- ja prosessihihnatarpeisiin. Yrityksen asiakkaita on useilla eri teollisuuden aloilla, esimerkkeinä elintarvike-, puu, paperi-, liha-, leipomo- ja metalliteollisuus. 

Avoinna oleva tehtävä koostuu nykyisten asiakkaiden tilausten hoitamisesta sekä myyntiprosessin menestyksekkäästä läpiviennistä yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereen toimipisteellä ja toimit pääosin sähköpostin, sekä puhelimen välityksellä. Olet tarvittaessa tukena Suomen ja Baltian aluemyyjille.

Tehtävässä olennaista on asiakaspalvelu, tulevaisuudessa taito löytää asiakkaille oikeat ja parhaat ratkaisut sekä kyky antaa teknistä tukea. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan englannin kieltä, joka toimii toisena työkielenä. 

Taustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Näet itsesi ja osaamisesi parhaimmillaan myynnin tehtävissä. Toimenkuvaa on mahdollista muokata taustasi ja osaamisesi mukaan.  Omaat hyvät IT taidot, positiivisen ja nykyaikaisen asenteen, etkä pelkää työssä kohdattavia mahdollisia haasteita. Tehtävään annetaan kattava koulutus.

Yritys on alansa asiantuntija. Pääset osaksi dynaamista työympäristöä. Tehtävä on mielenkiintoinen, pääset kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Saat seuraksesi mukavat ja osaavat työkaverit sekä erinomaisen työilmapiirin. Käytössämme ovat alan nykyaikaisimmat IT-järjestelmät. 

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!