Tekninen myyntipäällikkö

Planmix Oy on Lahdessa toimiva monitoimiala yritys. Päätoimialamme on LVI-tuotteiden maahantuonti ja vienti. Olemme keskittyneet kaukolämpö- ja kylmäalan tarpeisiin. Tuomme maahan mm venttiileitä ja ilman- ja lianerottimia.

Haemme tiimiimme TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ tukemaan (B2B) kasvuamme LVI alan tuotemyyntiin

Työssäsi vastaat Suomen (markkina-alueen) myynnistä sekä markkinoinnista b2b kentällä. Mikäli kielitaitosi mahdollistaa menestyksekkään ammatillisen toimimisen myös toisella kotimaisella kielellä, tarjoamme samalla optiota laajentaa positiotasi vastaamaan myös koko Ruotsin tehtäväkentästä. Tueksesi tarjoamme yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen alalta, ammattitaitoisen ja tehokkaan taustatiimin sekä kilpailukykyiset laadukkaat jälleenmyyntituotteet. Kaikilla maahantuomillamme tuotteilla on vaadittavat laatusertifikaatit.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää luontaista ulospäinsuuntautuneisuutta sekä myynnillistä asennetta, sillä olennaisena osana työtäsi toteutat uusasiakashankintaa. Yleisesti kokonaisuuksien hallinta, vahva näkemyksellisyys sekä kokonaisvaltainen tavoitelähtöisyys ovat niitä ominaisuuksia, jotka siivittävät sinua todellisiin tuloksiin. Meillä tuloksekkuus palkitaan tuntuvasti ja asetetut tavoitteet perustuvat niin henkilökohtaisiin kuin organisaation yhteisiin tavoitteisiin.

Eduksesi katsomme insinööritutkinnon tai vastaavan; kaupallisen alan koulutus sekä kokemus tukee menestymistä tehtävässä. Ensisijaisesti kuitenkin kokonaisosaaminen sekä ”can-do” asenne ratkaisevat. Perustuntemus LVI- sekä kaukolämmitysalalta olisi paras mahdollinen. Fyysisellä asuinpaikallasi ei ole tässä positiossa merkitystä, sillä tehtävä ei ole paikkasidonnainen. Odotamme kuitenkin sitoutumista matkustamiseen; työ on liikkuvaa ja matkustuspäiviä kertyy kuukausittain. Suomen varastomme sijaitsee Hollolassa.

Jos tehtävä kiinnostaa, niin jätäthän hakemuksesi ilmoituslinkin kautta viimeistään 4.7.2021 sekä palkkatoivomuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Liena Silen p. 040 482 6770 liena.silen@eezy.fi  tai Waltteri Viittanen p. 044 788 0851  waltteri.wiittanen@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Planmix Oy

Planmix Oy on Lahdessa toimiva monitoimiala yritys. Päätoimialamme on LVI-tuotteiden maahantuonti ja vienti. Olemme keskittyneet kaukolämpö- ja kylmäalan tarpeisiin. Tuomme maahan mm venttiileitä ja ilman- ja lianerottimia. Varastoimme tuotteet Hollolan toimitiloissamme. Liikevaihtomme on vahvassa kasvussa.

Sijainti: Ahertajantie 2, Hollola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!