Tekninen ostaja

Woikoski Oy
Voikoski, Järvenpää, Pirkkala, Oulu, Kokkola, Varkaus
Haku alkaa ja päättyy

Oletko teknisen alan ostoasiantuntija?

Haemme Woikoski Oy:lle hankintaosastolle

TEKNISTÄ OSTAJAA

Tehtäväsi on vastata hankintatoiminnan käytännön toimista yhdessä pienen hankintatiimin kanssa. Olet keskeisessä roolissa projekti-, investointi- ja teknillisten ostojen kaupallisissa neuvotteluissa ja toimittajien sekä palveluntarjoajien valinnassa.

Vastaat ostosopimuksien valmistelusta ja ylläpidosta sekä kaupallisten ehtojen ylläpitämisestä tietojärjestelmissä. Projektisuunnitelmien mukaisesti toteutat ostot ja kotiuttamisen valituilta toimittajilta. Tehtäviisi kuuluu myös toimittaja-arvioinnit ja reklamaatiotapausten käsittely.

Teknisenä ostajana huolehdit siitä, että projektisuunnitelmien mukaiset ostot ovat riittäviä, ajantasaisia ja toteutuvat asetettujen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Ostotoiminnan seurantamittariston jatkuva parantaminen ja raportoinnin ylläpito ovat myös keskeisiä tehtäviäsi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta teknisen ostotoiminnan parissa työskentelystä. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus osittain työskennellä etänä.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tarvitset työssäsi sujuvia tietoteknisiä taitoja ja kokemus Microsoft D365 -toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksi.

Tehtävässä menestymistä tukee erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, neuvottelu- ja osto-osaaminen sekä suunnitelmallisuus ja organisointikyky.

Liity kemianteollisuuden edelläkävijän joukkoon! Tarjoamme monipuolisen tehtävän kaasuliiketoiminnan teknisen oston parissa ja muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Rekrytointikumppanina toimii Eezy Personnel, Kirsi Lantta, 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi. Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Tehtävä on vakinainen ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 25.5. www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Woikoski Oy

Woikoski Oy on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja, kaasun jakelujärjestelmiä sekä medical-tuotteita sairaaloihin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!