Tekstiilityöntekijöitä Turkuun

TEKSTIILITYÖNTEKIJÖITÄ TURKUUN

Miltä kuulostaa?

  • hyvä ilmapiiri
  • reilut esimiehet
  • kattava perehdytys
  • 40 tuntia viikossa töitä

 

Tämä kaikki on mahdollista asiakkaallamme pesulassa Turun Artukaisissa, joihin etsimme nyt työntekijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ pitää sisällään erinäisiä pesulan työtehtäviä sairaalavaatteiden ja -tekstiilien parissa. Tehtävät soveltuvat niin naisille kuin miehillekin, koska osa niistä on fyysisempiä ja toisissa vaaditaan enemmän sorminäppäryyttä. Ne voivat olla esimerkiksi mankeloimista, pakkaamista tai yleistä pesulalogistiikkaa ripustettujen pyykkisäkkien parissa. Rutiininsietokyky, suomen kielen taito ja riittävä fyysinen kunto on edellytys työn menestyksekkäälle suorittamiselle. Arvostamme myös aikaisempaa pesula-, varasto- tai tuotantotyökokemusta (ei välttämätön), oma-aloitteisuutta ja reippautta.

 

Työpäivät ovat arkena maanantaista perjantaihin kokopäiväisesti kahdessa vuorossa, viikonloput ovat vapaat. Etsimme henkilöitä, jotka voivat ja haluavat sitoutua tehtäviin pidempiaikaisesti, halutessasi jopa vuosia. Paikka tunnetaan henkilöistä, jotka ovat olleet samassa työpaikassa vuosikymmeniä ja työpaikan ihmisistä on muodostunut tekijöille toinen perhe.

Palkkaus on Avainta ry:n työehtosopimuksen mukainen. SOL tarjoaa työntekijöille koeajan jälkeen myös liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen maksimissaan 240 €/vuosi, min. työaika 15(h/vko).

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: mervi.santavuori@sol.fi
Sijainti: Artukainen Turku

Logo

Tekstiilityöntekijöitä Turkuun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!