Teollisuuspuhdistajia Raaheen

Etsimme asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSPUHDISTAJIA Raaheen!

Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisten puhdistustöiden parissa teollisuusalueella. Työnkuvaan kuuluu muun muassa pesujen, puhdistusten ja suurtehoimurointien toteuttaminen. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja fyysistä. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys ja pääset kokeneiden työntekijöiden oppiin.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työ on kokoaikatyötä, 40h/vko. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta kaksivuorotyöhön. Työ kestää ainakin 6 kuukautta, mutta työssä on erittäin hyvä mahdollisuus jatkoon. Tarjoamme sinulle liikkuvan ja vaihtelevan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimämme työntekijä on työturvallisuuteen myönteisesti suhtautuva työntekijä, jolta löytyy C-kortti ja ammattipätevyys. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Etsimämme henkilö on oppimiskykyinen tekijä, joka kykenee fyysiseen työhön. Huomioithan, että työ sijoittuu tehdasympäristöön, joten töitä voidaan tehdä toisinaan ahtaissa, korkeissa tai pimeissä tiloissa. Suomen kielen taito on tässä työssä välttämätön.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan, työt alkavat mahdollisimman pian! Lisätietoja saat Elli Tuomiselta, 0405302679 / elli.tuominen@sol.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: +358 40 530 2679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Raahe

Logo

Teollisuuspuhdistajia Raaheen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!