Teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia

Caverion Industria Oy, Rajamäki

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi? Haemme tiimimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkisiä teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia Rajamäkeen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia teollisuusputkistojen asennus- ja/tai hitsaustehtäviä eri asiakaskohteissa. Etsimme erikseen sekä asentajia että hitsaajia eli tehtävänkuvasi muovautuu osaamisesi mukaan. Luonnollisesti voit myös suorittaa molempia tehtäviä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Meillä pääset työskentelemään tiiviissä ammattitaitoisessa tiimissä, jossa työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, riippuen oletko kiinnostunut hitsaajan ja/tai asentajan tehtävistä:

  • puikko- ja tig-hitsaustaitoa, hitsauspätevyydet: kirkas ja musta materiaali
  • kokemusta teollisuusputkistojen asentamisesta
  • ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemista
  • PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemus ja asennuskokemus
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Antti Olkinuora p. 040 356 7161 tai sähköpostitse antti.olkinuora@caverion.com.

Hae tehtävään 30.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Caverion Industria Oy

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Puhelin: 040 356 7161
Sijainti: Valta-akseli 11, Rajamäki
Logo

Teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!