Teollisuussähköasentaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!


Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää teollisuussähköasentajaa Turun telakalle. Töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa ja töitä tehdään arkipäivisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten klikkaile oitis hakemukseen!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy kokemusta erityisesti teollisuussähköistyksestä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tartut toimeen reippaasti ja osaat aikatauluttaa työtehtäviäsi. Omaat hyvät kommunikointitaidot, sillä teet töitä isossa työporukassa. Katsomme eduksi kaikenlaisen sähköalan työkokemuksesi sekä voimassa olevat lupakortit.

Työtehtävät

Tehtävänkuva on monipuolinen ja  pitää sisällään mm. nosto-ovien, nostureiden sekä kuljettimien sähkötöitä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat meille kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Teollisuussähköasentaja (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!