Teollisuustyöntekijä Pieksämäelle

Etsimme asiakkaallemme Pieksämäelle 6kk määräaikaiseen työsuhteeseen

TEOLLISUUSTYÖNTEKIJÄÄ

Asiakkaamme on kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut metallien karkaisuun. Suomessa toimipisteitä on Pieksämäellä, Vantaalla ja Tampereella. Vakavarainen yritys joka erikoistumisensa varassa kasvaa tasaisesti.

Työtehtäviin kuuluu metallituotteiden panostusta eli asettelua telineeseen tuotteen jatkokäsittelyä varten. Työhön saa hyvän perehdytyksen.

Tehtävään ei ole koulutus- tai kokemusvaatimuksia, mutta aikaisempi kokemus teollisuudesta katsotaan eduksi. Toivomme ennen kaikkea, että olet tarkka, motivoitunut ja reippaalla työotteella varustettu hakija. Asenne ratkaisee!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, työaika ja työn kesto määrätyvät asiakkaamme tarpeen mukaan. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Vuokratyön kautta voi olla mahdollisuus rekrytoitua myös vakituiseen työhön - jos kiinnostut alasta, se voi hyvinkin johtaa pidempään työsuhteeseen. 

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, jätähtän hakemuksesi, jossa kerrot lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Paikka täytetään heti sopivan / sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti. 

Lisätietoja arkisin 9-15 Kimmo Jakosuo 040 832 8476 kimmo.jakosuo@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Oma-aloitteisuus
  • Reipas työote
  • Halu oppia

Lisäksi eduksesi on:

  • Aikaisempi koulutus/kokemus teollisuuden aloilta

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0408328476
Sähköposti: kimmo.jakosuo@sol.fi
Sijainti: Pieksämäki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!