Teollisuustyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Karkkilaan

TEOLLISUUSTYÖNTEKIJÖITÄ

metalliteollisuuden tuotteiden valmistukseen. Pääpainopiste työssä on kaavauksen parissa, valumuottien huolto- ja kunnostustehtävissä. Töitä on kuitenkin monipuolisesti tarjolla osaamisalueesi mukaan. Jos esimerkiksi osaat käyttää vastapainotrukkia, puikkohitsauskonetta tai erilaisia paineilmatyökaluja ja -nostimia, kerro se meille. Työ on paikoin fyysisesti raskasta. Työpaikka sijatsee Karkkilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamuvuorossa, mutta katsomme eduksi joustavuuden työajoissa.

Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan (työnvaativuusryhmä 5) 11,30 e/h.

Toivomme hakijalta:

- kykyä työskennellä aamuvuorossa

- kokemusta tuotanto- tai metallialan tehtävistä

Mikäli olet etsimämme tekijä, jätä työhakemus järjestelmäämme linkistä avautuvan lomakkeen kautta ja liitä mukaan CV:si. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

 

avainsanoja: kaavaus, valimotyöntekijä

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toni.laakkonen@sol.fi
Sijainti: 03600 Karkkila
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!