Terminaalityöntekijä, Jyväskylä (kesätyö)

Haemme nyt terminaalityöntekijöitä iltapainotteiseen kesätyöhön Jyväskylään. Työt alkavat jo huhtikuun aikana 1-3 vuorolla viikossa ja kesällä työ on 3-5 vuorona viikossa tapahtuvaa. Mahdollisuus tässä työssä jatkaa myös osa-aikaisena esim. opintojen ohessa syksyllä.

Työvuorot tapahtuvat iltapainotteisesti klo 16 - 24 välisenä aikana. Työvuoroja on sekä viikolla että viikonloppuisin. 

Tehtäviisi kuuluvat elintarvikkeiden keräily ja lajittelu kylmäterminaaliympäristössä.Työ on fyysistä.

Arvostamme aiempaa varasto/terminaaliympäristön työkokemusta, mutta se ei ole välttämätön. Tehtävään saa perehdytyksen.

Palkkaus terminaalityöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen.
 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0503761988
Sähköposti: heini.lauttaanaho@sol.fi

Logo

Terminaalityöntekijä, Jyväskylä (kesätyö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!