Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja Punkkibussiin rokotustyöhön, Tampere

Haemme terveydenhoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen/keikkatyöhön 15.9.- 20.12.24 väliselle ajalle Tampereelle

Punkkibussi on Pihlajalinnan oma liikkuva rokoteyksikkö, joka tarjoaa kaikki yleisimmät rokotteet ilman ajanvarausta. Haemme Pirkanmaan alueelle Punkkibussiin työntekijöitä influenssakauden ajaksi. Syksyllä kiertävä rokotetoiminta vaihtuu ennalta sovittuihin kohteisiin, joissa rokotamme työterveysasiakkaita. Tarkoituksena siis tuoda palvelu suoraan työpaikalle, jotta rokotuksen hankkiminen olisi vaivatonta. Työpäivän aikana ajetaan siis ennalta suunniteltu reitti ja joka päivä on tästä syystä erilainen. Työskentelyalueena on Pirkanmaa, mutta reitit voivat mennä myös Pirkanmaan ulkopuolelle.

Työnkuvasi Punkkibussissa on mukavan monipuolinen ja vaihteleva; itse rokottamisen lisäksi työ sisältää asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa rokotteista ja rokottamisesta, sekä myyntityötä liittyen palveluihimme. Työparinasi autolla on lähihoitaja/sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Tähän kaikkeen saat meiltä hyvän perehdytyksen, lisäksi saat vahvan tuen esihenkilöltäsi ja koko tiimiltäsi. 

Töitä on ainakin Joululomiin asti ja on myös mahdollista, että työt jatkuvat ensivuoden puolellekin.

Tämä työ sopii sinulle, jos olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen ja kontaktin ottaminen ihmisiin on sinulle luontevaa. Työskentelyotteesi on reipas ja aktiivinen, tykkäät myyntityöstä ja ratkaisujen hakemisesta asiakkaan tarpeisiin. Tykkäät päivien vaihtelevaisuudesta ja siitä, että työ on työpäivän aikana liikkuvaa. Et säikähdä kiirettä ja tarvittaessa pystyt nostamaan työtahtiasi, jotta asiakaspalvelu on sujuvaa. Tarvitset työskentelyyn VRK- kortin ja lääkeluvat. B-ajokortti (auto on matkailuauto), ruotsin kielen taito ja rokotusluvat katsotaan eduksi, rokotusluvat voit tarvittaessa hankkia kauttamme. Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan tesiä.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palveluvastaava Katja Peiponen, Katja.Peiponen@pihlajalinna.fi
Palveluvastaava Juho Viitala, Juho.Viitala@pihlajalinna.fi

Olisiko tässä sinulle kiinnostava työ?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja Punkkibussiin rokotustyöhön, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!