Terveyskeskuslääkäri Hollolan terveyskeskukseen

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.
 

Terveyskeskuslääkäriksi Hollolaan

Hollola on reilu 23 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä, noin 10km päässä Lahdesta. 

Hollolan terveyskeskuksessa pääset tekemään monipuolista yleislääkärin työtä. Työjakson pituus neuvoteltavissa toiveen mukaan. Lähin keskussairaala on Lahdessa, missä yhteispäivystys Akuutti24. 

Työ sopii sinulle, mikäli olet Suomessa laillistettu lääkäri, sinulla on jonkin verran kokemusta terveyskeskustyöstä ja pystyt toimimaan hyvin suomen kielellä. Hollolassa potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Perehdytys järjestelmään ja työhön järjestetään työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja antaa:
Anette Sundberg
Yhteyspäällikkö
p. 040 830 4765
anette.sundberg@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Hammasetu
  • Lounasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Terveyskeskuslääkäri Hollolan terveyskeskukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!