Test specialist

Enerim on ketterä ja edistyksellinen energiatalouden palveluntarjoaja ja edelläkävijä. Et ehkä vielä tunne uutta brändiämme, mutta koska meillä on yli 20-vuotinen historia energiatalouden järjestelmien toimittajana, olet saattanut tutustua meihin vanhalla nimellämme Empower IM. Työllistämme Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme.

 

Haemme Ouluun Test Specialistia Product & Platform Development -yksikköön 

Oulun yksikkömme yli 80 asiantuntijaa tukevat ja kehittävät asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme. Pääasiassa tuotekehitys sijaitsee teknologiakylässä, mutta osa jäsenistä tekee töitä muualta käsin. Meillä on salliva etätyökulttuuri. Oulussa meillä työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen parantaa tekemistämme. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Enerimillä tulijaa odottaa hyvin ammattitaitoinen tekijäjoukko ja jokainen uusi kollega toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja tuetaan mahdollisimman hyvin tehtävissä alkuun. Jokainen saa olla oma persoonansa ja meillä Oulussa kannustetaan mielipiteisiin ja keskusteluun. 

Vastuut: Vastaat vaatimusten testauksen teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet tärkeä osa scrum-tiimiä ja sparraat palautteellasi kehittäjiä ohjelmiston toimivuudesta. Asetut loppukäyttäjän asemaan miettiessäsi erilaisia testiskenaarioita ja pidät samalla tiiviisti mielessäsi käytettävyyden. Tuot ammatillisen osaamisesi ja persoonasi mukaan suunnittelu- ja katselmointipalavereihin. 

Johtaminen: Enerimillä ihmisiä johdetaan läheltä ja keskustellen. Esihenkilö Johanna on helposti lähestyttävä ja haluaa tarjota ihmisille hyvää johtamista ja palvella arjen keskellä. Johannan johtaminen nojaa vahvasti ihmisten kyvykkyyteen ja hänen kantava ajatuksensa on, että kaikki pystyvät. 

Johannan lisäksi tekemisessä vahvasti mukana on testauksen ammattilainen ja mentori Harri, jonka kanssa pääset kohtaamaan haasteita ja myös kehittymään osana testaajien vahvaa tiimiä. Osaamisen kehittämisestä esimerkkeinä yhteiset test camp-tapahtumat, joissa testataan yhdessä end-to-end kokonaisuuksia laajemminkin. “Minua on helppo lähestyä ja tykkään keskustella ja sparrailla tiimiläisten kanssa. Haluan myös jakaa tietoa ja auttaa asioiden ja haasteiden järjestelemisessä ja ratkomisessa”. Mottoni on, että tekemällä oppii ja aina pitää yrittää.  

Tekninen puoli: Arvostamme ketterän ohjelmistokehityksen ja modernien työkalujen tuntemusta. Osaaminen web-sovelluksista on sinun vahvuutesi. Katsomme eduksesi mikäli hallitset jo pilvipalvelut, REST-rajapinnat ja SQL-tietokannat. MongoDB ja Jiran osaaminen on myös plussaa ja samoin jos hyppysissä on automaatiotestauksen puolelta Cucumber ja Java.  

Arvostamme: Positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää itseäsi. Pärjäät meillä mainiosti rohkeasti eteenpäin pyrkivällä työotteella, tutkit ja kyselet innokkaasti sinulle vielä mahdollisesti tuntemattomampia alueita. Sinulla on työhön soveltuva koulutus, ja kokemus vastaavista tehtävistä etkä koe myöskään englannin kielen käyttöä ylipääsemättömänä haasteena. Tarjoamme loistavan tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin.  

Rekryprosessi: Haemme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja rekrytointia kanssamme edistävät Notarecin rekrytoijat. Mikäli haluaisit keskustella tehtävästä lisää ennen hakemuksen jättämistä, olethan yhteyksissä Notarecin Vappu Kassiseen numerossa 0400-656 784. Notarecin haastattelun jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti tapaamaan Elektroniikkatien toimistollemme rekrytoivan esihenkilön sekä mahdollisesti tiimiläisiä ja HR:n edustajan. Tyypillisesti tapaamme ehdokkaita 1-2 kertaa, jonka jälkeen päätökset teemme nopeasti. Huomioithan, että ilmoitus voi poistua sivuiltamme ennen ilmoitetun hakuajan päättymistä, mikäli löydämme etsimämme henkilön. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Full time, permanent

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Elektroniikkatie 12
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!