Testausasiantuntija, PHZ Full Stack Oy

PHZ Full Stack Oy on nopeasti kasvava IT-konsultointiyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 50 ohjelmistokehittäjää. Liikeideamme on tehdä kestävää koodia, jota seuraava kehittäjä ei heitä ikkunasta ulos, vaan jota voimme kehittää jatkuvasti toimivammaksi. Toimintamme ytimessä ovat osaamisen kehittäminen sekä tiimityö ja pyrimme päivittäisessä toiminnassamme toimimaan näiden arvojen mukaisesti.

Etsimme jatkuvasti osaavia testaajia tiimiimme menestymään. Voisitko sinä olla meidän seuraava tähtemme?

Meillä pääset osaksi rentoa työilmapiiriä, jossa työkaverisi ovat koodausalan huippuammattilaisia. Tarjoamme sinulle vaihtelevia, mielekkäitä asiakasprojekteja, joihin pääset myös itse vaikuttamaan. Meillä saat Helsingin parhaan palkkamallin. Me emme myöskään tee ylitöitä, sillä työfilosofiamme mukaan on parempi tehdä korkealaatuista koodia virkeänä, kuin korjailla bugeja yömyöhään.

Meillä PHZ:lla arvostetaan oppimista, tiimityötä, nopeaa palautetta sekä korkeaa laatua. Käytämme ohjelmistokehityksessä Agile- ja Lean menetelmiä, päämetodimme on Extreme Programming. Työskentely meillä on käytännönläheistä ja sitä tehdään tiimeissä. Työskentelemme pääasiassa asiakkaidemme toimipisteissä paikan päällä. Yrityskulttuuristamme pääset lukemaan lisää: https://phz.fi/2018/10/05/yrityskulttuuri/

Onnistumisen roolissa mahdollistaa:

  • Vähintään viiden vuoden kokemus ohjelmistokehitys- ja testaustyökaluista, kuten testausautomaatiotyökaluista (esim. Selenium, Appium), virheenjäljitystyökaluista (esim. Jira, Bugzilla) ja testien hallintatyökaluista (esim. TestRail, Zephyr).
  • Olet perehtynyt testausmenetelmiin (esim. ATDD, BDD) ja -kehyksiin (JUnit, TestNG).
  • Sinulle on tuttua erilaisten testitietokantojen (esim. MySQL tai PostgreSQL) käyttö testaustarkoituksessa.
  • Sinulla on ohjelmointikokemusta esim. JavaScript, C#, Java, Python.

Eduksi katsotaan DevOps-osaaminen (esim. Docker, Kubernetes, Ansible), kokemus pilviympäristöistä (AWS, Azure, GCP) sekä kokemus suorituskykytestauksesta (esim. Jmeter).

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

Meillä saat jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta. Meidän yhteinen tavoitteemme on, että kaikkien osaaminen kasvaa PHZ:lla heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Meille on tärkeää tukea työntekijöiden osaamisen kehittymistä, joten palkitsemme kouluttautumisesta erillisellä bonuksella.

Muita etujamme ovat:

  • Sporttibonus liikunnan harrastamisesta,
  • Yhtiön osakkeita tuotekehitysprojekteista,
  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit 400 € / vuosi,
  • Lounas- ja puhelinetu, työmatkaliput,
  • Kipeän lapsen hoitopalvelu,
  • Henkilöstörahasto

Hakeminen PHZ:lle on helppoa. Lähetä vain cv:si tai LinkedIn profiilisi linkki meille Rekrytointitallin järjestelmän kautta, jotta voimme tutustua paremmin osaamiseesi. Lisätietoja saat Rekrytointitallin Tina Dahlgrenilta maanantaisin ja tiistaisin 10-14 p. 040 554 2130 tai tina.dahlgren@rekrytointitalli.fi.

Haku alkaa ja päättyy

PHZ Full Stack Oy

PHZ Full Stack Oy on innovatiivinen, nuorekas ja kasvava ohjelmistoyritys, joka tarjoaa laadukkaita ohjelmistopalveluita eri yrityksille ja organisaatioille. Yhtiö on erikoistunut kehittämään digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa ja parantamaan toiminnallisuuttaan.

PHZ:lla on vahva ja ammattitaitoinen tiimi, joka koostuu alan parhaista kehittäjistä, suunnittelijoista ja asiantuntijoista. He ovat erikoistuneet kehittämään monipuolisia ohjelmistopalveluita, kuten mobiilisovelluksia, verkkosivustoja, pilvipalveluita, tietokantoja, palvelinratkaisuja ja paljon muuta.

PHZ on myös tunnettu siitä, että se panostaa vahvasti jatkuvaan kehittämiseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen, joten se pystyy tarjoamaan asiakkailleen aina parhaan mahdollisen ratkaisun ajankohtaisiin haasteisiin.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Yrjönkatu 23 B, 00100 Helsinki