Testausinsinööri

 

 

Haemme nyt Hämeenkyrön Kyröskoskelle vastuuntuntoista

Testausinsinööriä

 

Tehtävässä tulet toimimaan tuotantotekniikan testaustiimin jäsenenä, keskittyen pääasiallisesti elektroniikan valmistuksen testausympäristöjen ylläpito- ja kehitystehtäviin. Osallistut testaustoimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä muiden erilaisiin testauksiin osallistuvien henkilöiden opastukseen ja ohjaamiseen.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, esim. elektroniikan- tai tietojenkäsittelyn alalta.

Toivomme sinulta ymmärrystä, kokemusta tai kiinnostusta seuraavilta osa-alueilta:

 

•                          RF-tekniikka & elektroniikka

•                          Elektroniikan teollinen valmistaminen

•                          Elektroniikan korjaustaidot

 

Lisäksi arvostamme kokemusta Flying Probe -laitteistojen käytöstä ja ohjelmoinnista sekä erilaisista testausalustoista (SW & HW). Suullinen ja kirjallinen ilmaisutaitosi on sujuvaa niin suomeksi kuin englanniksi.

 

Työntekijänä olet tarkka ja sinulla on kyky keskittyä työhösi. Henkilönä olet kehitysmyönteinen ja haluat oppia uutta. Paineensietokykysi on hyvä. Olet vuorovaikutteinen ja ongelmaratkaisukykyinen.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen. Kyrel haluaa olla askeleen edellä. Haluatko sinä? Tervetuloa osaavaan joukkoomme Kyröskoskelle!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, 4-8.7. ja 8.-22.8. puh. 040 0739 308 tai sähköpostitse johanna.ahola@eezy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta ma 22.8.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy

Kyrel Oy

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen henkilöstömäärä on noin 200 henkilöä.

Lue lisää: www.kyrel.fi

Sijainti: Hämeenkyrö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!