Testausinsinööri

Testausinsinööri laitekehitystiimiin

Haluaisitko päästä työskentelemään korkean teknologian ja energianhallinnan mittauslaitteiden parissa?

Etsimme innokasta testausorientoinutta henkilöä laitekehitystiimiimme Jyväskylään testaamaan energiamittareita.

Tehtävässä toteutat erilaisten energiamittareiden käytännön testausta sisäiseen ohjeistukseemme perustuen. Testausinsinöörinä osallistut myös testimenetelmien, testiraportoinnin ja testiympäristöjen kehittämiseen, sekä huolehdit testauksen dokumentoinnista. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä eri mittauslaitekehitystiimien kanssa.

Toimintatavoiltasi olet innokas ja tartut mielelläsi käytännön tekemiseen. Hoidat sovitut tehtävät itsenäisesti, vastuullisesti ja pitkäjänteisest. Tunnet paloa pitää testauksen laatu korkealla. Sinulla on tekninen koulutus ja olet toiminut teknispainotteisissa tehtävissä aikaisemmin urallasi - kokemus testauksesta ja elektroniikasta on eduksi. Tärkeämpää meille on kuitenkin halusi oppia uusia asioita ja kehittää omaa teknistä osaamistasi. Teemme kaiken kirjallisen dokumentoinnin englanniksi, joten englannin perusosaaminen on tehtävässä tarpeen.

Tarjoamme sinulle jännittävän uramahdollisuuden työskennellä kehittyvien energiahallintaratkaisujen parissa. Työhösi kuuluu myös  joustavat työajat, loistavat työkaverit ja tietysti koko tiimin tuki!  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen! Kuulemme sinusta mielellämme lisää.

 

Lue tästä millaista työskentely meillä on.

Seuraa meitä Facebook:ssa ja LinkedIn:ssä.  

Sijainti: Jyväskylä

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Räihä, seppo.raiha@landisgyr.com, +358 40 531 1287.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si tästä 23.6.2021 mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Landis+Gyr Oy

Landis+Gyr toimittaa integroituja energianhallintaratkaisuja energiayhtiöille ja on alansa maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Innovatiiviset, joustavat ratkaisumme auttavat asiakkaitamme ratkaisemaan etäluennan, älykkään sähköverkon ja älykkään infrastruktuurin haasteita sekä hallitsemaan energiaa paremmin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1,7 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja meillä on 5500 työntekijää 30 maassa, viidellä mantereella. Katso lisää: landisgyr.fi

Sijainti: Jyväskylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!