Tiedolla johtamisen konsultti

Oletko kiinnostunut organisaatioiden tieto-ohjautuvuuden kehittämisestä? Liity dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntijatiimiimme. Olemme asiakkaidemme tiedolla johtamisen strateginen kumppani sekä rakennamme data- ja analytiikkaratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Olemme olleet datatalo aina ja tulemme aina olemaan. Dataan erikoistuneena konsultointiyrityksenä pystymme takaamaan asiantuntijoillemme monipuolisia projekteja ja kehittymismahdollisuuksia sekä työympäristön, jossa asiantuntijamme jakavat yhteisen kiinnostuksen dataan. Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi.

Tiedolla johtamisen konsultointi

Tiedolla johtamisen konsulttina toimit tiedolla johtamisen kehitysprojekteissa, asiakasyrityksessä tieto-ohjautuvuuden kehittämisen neuvonantajana eli advisorina tai muissa data-alueen asiakasprojekteissa. Painopisteesi voi olla organisaation toimintatapojen tai kulttuurin kehittämisessä tai teknologiaratkaisuissa. Moniosaajana voit myös tukea vuoropuhelua näiden kahden välillä. Kouluttaminen, sekä asiakkaidemme että kollegojesi, on olennainen osa tiedolla johtamisen työnkuvaasi. 

Etsimämme henkilö

Olet etsimämme henkilö, jos organisaatioiden tieto-ohjautuvuuden kehittäminen on sinulle suorastaan intohimo. Olet tottunut käyttämään erilaisia menetelmiä, joiden avulla organisaatioissa poistetaan esteitä tiedon hyödyntämisen tieltä. Työskentelet luontevasti liiketoimintojen ja tietohallinnon edustajien kanssa. Taitavana viestijänä rakennat vuoropuhelua ja varmistat, että tieto-ohjautuvuutta kehitetään asiakasorganisaatioissamme tasapainoisesti.

Olet työskennellyt liiketoimintakonsultoinnin ja liiketoimintatiedon hyödyntämisen tehtävissä esimerkiksi tietoarkkitehtuurin, raportoinnin tai analytiikan ratkaisujen parissa eri toimialoilla vähintään viiden vuoden ajan. Tehtävissäsi olet kerryttänyt näkemystä siitä, miten tiedolla johtamista ja tiedon hallinnointia kannattaa organisaatioissa kehittää. Fasilitointi on sinulle luontainen työskentelytapa. Arvostamme kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnin menetelmistöjen hyödyntämisestä asiakastoimeksiannoissa sekä projektipäällikkö- ja kouluttajakokemusta.

Keskustelet tiedolla johtamisen hyvistä käytännöistä ylemmän johdon ymmärtämällä kielellä ja esittelet näkökantasi selkeästi. Autat asiakasta tunnistamaan konkreettiset toimenpiteet, joita tarvitaan tieto-ohjautuvuuden tavoitteiden saavuttamiseksi. Haastat asiakasta rohkeasti kokemukseen perustuvalla näkemykselläsi ja tuet osaamisellasi muutosten läpivientiä.

Älä huoli, jos kaikki edellä mainittu ei ole vielä hallussa. Meillä panostetaan huolelliseen perehdytykseen ja saat tiimin tuen rinnallesi asiakastyöhön siirtyessäsi. Kun olet yksi meistä, sinulla on mahdollisuus kehittyä ja rakentaa itsesi näköisen uran. Tuemme osaamisesi kehittymistä koulutuksin ja työtehtävien kautta. Myös osana digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia tarjoamme kiinnostavia kehitys- ja uramahdollisuuksia.

Työsuhde-edut

  • Keskisuuren yrityksen joustavuuden ja ketteryyden
  • Mahdollisuuden kehittyä ja vaikuttaa urakehitykseesi esimerkiksi kurssien ja koulutusten kautta
  • Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet
  • Hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut
  • Laajan kattauksen erilaisia henkilöstöjuhlia ja tiimitapahtumia
  • Kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi selkeän ja kannustavan tulospalkkauksen
  • Innostavat ja positiiviset työkaverit sekä viihtyisän työympäristön

 

Loihde Analytics

Teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla. Teemme datasta arvokasta. Tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme hyödyntämään datan mahdollisuuksia.

Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa. Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä.

Meillä työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Tiedolla johtamisen palvelualueestamme voit lukea lisää nettisivuiltamme  www.loihdeanalytics.com/palvelut/tiedolla-johtaminen/

Tuoreesta tiedolla johtamisen referenssistämme voit lukea täältä PPSHP - Sairaanhoitopiiri käynnistää tietojohtamisen suunnitelmallisesti (loihdeanalytics.com)

Urasta meillä voit lukea täältä Rekrytointi ja avoimet työpaikat - Loihde Analytics

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: job@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!