Tiedonhallinnan asiantuntija

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi vuokrausryhmän tiedonhallinnan asiantuntija?

Me Puolustuskiinteistöissä kaipaamme ammattitaitoasi. Haemme Puolustuskiinteistöjen asiakkuuksienhoitoon määräaikaista tiedonhallinnan asiantuntijaa vuodeksi.

Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Pääset ylläpitämään ja kehittämään asiakastyötä sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevaa tiedonhallintaa ja tietojärjestelmiä.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

Toimenkuvaasi kuuluu Puolustuskiinteistöjen asiakas- ja kiinteistötiedon hallintaan ja kehittämiseen liittyvät tehtävät. Vastuullasi on Puolustuskiinteistöjen asiakastietojen ylläpito. Kiinteistötietojen osalta toimit mm. asiantuntija- ja tukihenkilötehtävissä, osallistut järjestelmän käyttäjätietojen hallintaan sekä kehittämiseen yhteistyössä Puolustuskiinteistöt ja Senaatti-konsernin ICT-palvelujen pääkäyttäjien ja kehittäjien kanssa. Työtehtäviisi sisältyy myös ohjeistusten laatimista, opastusta ja kouluttamista.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Toimipaikan voit valita Puolustuskiinteistöjen kattavasta toimipaikkaverkostosta ympäri Suomea. Halutessasi voit työskennellä myös osittain etänä työtehtävien määrittämien edellytysten mukaan.

Hae meille tiedonhallinnan asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • tehtävän edellyttämä opisto- tai AMK-tasoinen tekninen tai kaupallinen koulutus
  • vuokraus- ja kiinteistöliiketoiminnan tuntemusta
  • monipuoliset ICT-taidot
  • hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot sekä kokemusta projektityöskentelystä.

Edellytämme vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuokrauspäällikkö Kaarina Tanskanen, p. 0294 83 1106 (soittoajat arkisin klo 16-17).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 12.12.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!