Tiemerkintätyöntekijä

Suomen Katuhuolto Oy on valtakunnallisesti toimiva katujen kunnosta huolta pitävä yritys. Jo vuodesta 1976 alkaen olemme tarjonneet täyden palvelun kadun kunnossapitopalveluita. Palveluvalikoimaamme sisältyy mm. massamerkinnät, asfalttihalkeamien paikkaus, tie- ja pysäköintimerkinnät.

HR Mentor Oy hakee Suomen Katuhuolto Oy:lle kesälle 2022 sesonkiin  tie- ja pysäköintimerkintöjen maalaukseen tiemerkintätyöntekijää. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät arviolta ainakin elokuulle saakka. Työt alkavat aina sunnuntaisin iltapäivällä Suonenjoelta ja paluu perjantaina iltapäivällä.

Työ edellyttää:

- tieturva 1 -korttia

- reissutyövalmiutta

- soveltuvuutta yötyöhön

- tiimityötaitoja

- 18 vuoden ikää 

Yritys tarjoaa:

- motivoivan urakkapalkkauksen 

- majoituksen, mikäli työmaat sijaitsevat kauempana Pohjois-Savosta

- asianmukaiset työskentelyvälineet

Kuvia/lisätietoja työmenetelmistä

http://www.skhoy.fi/

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. www.hrmentor.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Tieturva 1-kortti
  • Riittävä suomen kielen taito
  • Reissutyövalmius
  • Soveltuvuutta yötyöhön
  • Tiimityötaito

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!