Tietoasiantuntija

Haemme joukkomme vahvistukseksi tietoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Metropolia Ammattikorkeakoulun kirjasto on kaikille avoin monialainen kirjasto. Toimimme neljällä kampuksella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä verkossa. Meillä on hyvä työilmapiiri ja sopivan rento meininki. Olisitko sinä hyvä vahvistus joukkoomme?

Työhön kuuluu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tiedonhaun ohjausta ja TKIO-toiminnan datatukeen liittyviä tehtäviä. Osallistut kirjaston asiakaspalveluun paikan päällä ja verkossa. Teet myös kokoelmatyöhön sekä painettujen ja e-aineistojen käytön edistämiseen liittyviä tehtäviä. Työtehtävät tarkentuvat valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

Toivomme sinulta

  • korkeakoulututkintoa sekä kirjasto- ja informaatioaineiden opintoja
  • asiakaspalvelumyönteisyyttä
  • vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä digitaitoja
  • kiinnostusta avoimen tieteen, tutkimuksen, kehittämisen ja opetuksen (TKIO) palveluihin
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • pedagogista osaamista
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavuutta, positiivista asennetta ja rohkeaa kehittämisotetta
  • avointa mieltä: näet muutoksen mahdollisuutena

Toimipaikkanasi toimii ensisijaisesti Metropolian Myllypuron kampuksen kirjasto. Meillä on mahdollista tehdä osittaista etätyötä.

Työ alkaa 15.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Palkka määräytyy Sivistan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietoasiantuntija Päivi Ylitalo-Kallio (paivi.ylitalo-kallio@metropolia.fi). Tavoitettavissa puhelimitse ma 4.12.2023 klo 14.30-16, puh. 050 582 4848. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysiaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Tietoasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!