Tietoliikenneasentaja Ouluun ja Rovaniemelle

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Tietoliikenneasentajaa Ouluun ja Rovaniemelle

Tietoliikenneasentajan tehtävässä työskentelet tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon.

Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön. Toimipaikkasi sijaitsee Rovaniemellä tai Oulussa ja edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tehtävänimike riippuu koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, ja siihen sovelletaan Sähköalan TES – Energia-, ICT- ja Verkostoalan työehtosopimusta.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn tottuneelle, vastuuntuntoiselle, oma-aloitteiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä mahdollista mastotyökokemusta.

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli:

  • sinulla on perusosaaminen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä
  • sinulla on halu laajentaa osaamistasi sekä reipas asenne
  • sinulta löytyy vähintään B-luokan voimassa oleva ajokortti

"Meillä Erillisverkoissa on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Tarjoamme sinulle kasvavassa ja kehittyvässä liiketoiminnassa monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa", toimitusjohtajamme Timo Lehtimäki kiteyttää.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen rekry@erillisverkot.fi otsikolla: "KT asentaja Pohjoinen".

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Erillisverkot-konserni

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Sijainti: Oulu

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!