Tietoliikenneasentaja

Tule innostuneeseen porukkaan tekemään Itä-Uusimaasta paras digiajan alue asua ja yrittää!

Haemme tietoliikenneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen

LPOnet (www.lponet.fi) kasvava valokuituverkkojen rakentaja ja kotien ja yritysten laajakaista-, TV- ja ICT-palveluiden tarjoaja.

Asiakasmäärien kasvaessa haemme uusien liittymien asennukseen sekä verkkojen ja palveluiden ylläpitoon tietoliikenneasentajaa.

Miksi kannattaa tulla töihin LPOnetiin?

 • LPOnet on 1931 perustettu ja täysin uudistunut telealan operaattori. Olemme paikallisten asiakkaittemme omistama ja siten hyvin asiakaslähtöinen sekä pitkäjänteinen toimija.
 • Tarjoamme valokuituliittymien kautta huipputasoisia TV- ja laajakaistapalveluita sekä IT-palveluita.
 • Palvelemme tutkitusti paremmin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on tyytyväinen kuitupalveluumme ja asiakkaamme suosittelevat meitä tuplasti enemmän kuin palvelualalla yleensä.
 • Markkinajohtajana ja edelläkävijänä valokuitutoiminnassa meillä on vastuu jatkuvasti kehittää toimintaamme. Meillä on myös tutkitusti hyvä olla töissä. Lähes 30 henkilön organisaatiossamme jaamme vastuuta ja rakennamme yhdessä uutta omaa Voittajakulttuuria.
 • Tarjoamme useita arvostettuja työsuhde-etuja, kuten työterveyshuollon, kotilaajakaistan, älypuhelin- edun, lounasedun sekä alennuksia laitteista ja palveluista.
 • Meillä on ajanmukaiset työvälineet ja ergonomiatuotteet sekä mukavat ja modernit työtilat, mutta meillä työ ei ole paikkaan sidottu.
 • Tarjoamme hyvän mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Ja ennen kaikkea, meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä kivojen ja innostuneiden työkavereiden kanssa.

Millainen on työtehtäväsi?

 • Toimit valokuituliittymien- ja tietoliikennepalveluiden asennus- ja ylläpitotehtävissä.
 • Pääasialliset palvelut ovat laajakaista- ja kaapeli-TV-palvelut. Suurin osa asiakaskunnasta on kuluttajia, mutta käsittää myös yrityksiä ja yhteisöjä.
 • Työ tehdään pääasiassa asiakkaiden kodeissa tai toimistoissa, jonne kuljet LPOnetin pakettiautolla.
 • Tietoliikenneasentajana kommunikoit asiakkaiden kanssa niin puhelimitse, kuin kasvotustenkin. Aikataulutat ja sovit asennukset asiakkaan kanssa sekä tiedotat asiakasta asioiden etenemisestä.
 • Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, kehittymismahdollisuuksia ja hyvän työyhteisön tuen mukaan lukien hyvän perehdytyksen tehtäviin ja organisaatioon.

Mitä odotamme sinulta?

 • Sinulla on alan ammatillinen tutkinto tai omaat muuten vastaavat tiedot ja taidot. Sinulla on lisäksi vähintään B-ajokortti.
 • Meille asiakkaiden tyytyväisyys ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kaiken keskiössä. Siksi asiakaspalvelutaidot ja asiakasymmärrys ovatkin olennainen osa koko henkilöstömme työtä.
 • Työskentelet tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti sekä kykenet toimimaan myös paineen alla. Ajattelusi on myönteistä ja ratkaisukeskeistä.
 • Osaat tehdä päätöksiä ja käytännössä huolehdit asiakkaille annettujen lupausten lunastamisesta.
 • Pidämme erittäin tärkeänä myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja ymmärrystä yhteistyön tärkeydestä. Tuet omalla toiminnallasi toimivaa ja kannustavaa työilmapiiriä työyhteisössäsi.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa saat Eezy Personnelin Executive Search Consultant Liena Silen p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Haku päättyy 10.10.2021 - hae tästä, toteutamme haastatteluja jo hakuaikana. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

LPOnet Osk Anl

LPOnet on asiakkaiden omistama osuuskunta

LPOnet on alueen asukkaiden ja alueella toimivien yritysten omistama kasvava osuuskunta. Olemme pitkän puhelinosuuskuntaperinteen omaava, mutta täysin uudistunut valokuituverkko-operaattori ja tietoliikenne-, Internet-, TV- ja IT-palveluiden tarjoaja.

Rakennamme moderneinta tietoliikenneinfraa – valokuituverkkoa – alueellamme. Tarjoamme parhaita tietoliikennepalveluita ja luomme kaiken tietoliikenteen perustaa.

LPOnet tarjoaa parasta palvelua, paikallisesti

Palvelemme tutkitusti paremmin. Yhdeksän kymmenestä asiakkaasta on tyytyväinen LPOnetin valokuitupalveluihin ja asiakkaamme suosittelevat meitä tuplasti enemmän kuin palvelualalla yleensä. Olemme tehokas ja moderni toimija, joka panostaa uusimpaan teknologiaan, jatkuvaan palvelutarjonnan ja toiminnan kehittämiseen samoin kuin organisaation kehittämiseen sekä yrityksen Voittajakulttuuriin.

Teemme Itä-Uudestamaasta parasta digiajan aluetta asua ja yrittää! Olemme merkittävä itäisen Uudenmaan kilpailukykyyn investoiva toimija ja televerkkojen rakentaja.

Toimimme Loviisassa, Porvoossa, Lapinjärvellä, Myrskylässä ja Sipoossa. LPOnetin asiakaspalvelupisteet sijaitsevat Loviisassa ja Porvoossa.

LPOnet on Finnet-liiton jäsen https://www.finnet.fi/

 

Sijainti: Mannerheiminkatu 16
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!