Tietoliikenneasiantuntija

Enerim on ketterä ja edistyksellinen energiatalouden palveluntarjoaja ja edelläkävijä. Et ehkä vielä tunne uutta brändiämme, mutta koska meillä on yli 20-vuotinen historia energiatalouden järjestelmien toimittajana, olet saattanut tutustua meihin vanhalla nimellämme Empower IM. Työllistämme Suomessa lähes 240 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme.

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa, joka ei vierasta ottaa vastuuta myös tietoturvaan ja palvelinympäristöihin liittyvissä asioissa. Asiantuntijana päätehtäviäsi ovat monipuoliset tietoliikenteeseen, tietoturvaan ja palvelinjärjestelmiin liittyvät tehtävät. Tulet työskentelemään yhdessä henkilöstömme ja palveluntarjoajiemme kanssa niin suunnittelu-, toteutus- kuin ylläpitovaiheissa ja yhteistyö sujuu sinulta luontevasti. 

Odotamme sinulta:

  • hyvää osaamista tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuista
  • osaamista tietoturvallisista ja korkean käytettävyyden arkkitehtuureista
  • taitoja pilvipalveluiden hyödyntämisestä (Azure, WVD)
  • kokemusta yhteistyöstä palvelutoimittajien kanssa
  • oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja yhteistyökykyä
  • useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä

Eduksesi katsomme:

  • palvelinjärjestelmien osaaminen (Redhat Linux, tietokantajärjestelmät)
  • kokemus muista pilvipalveluista, kuten AWS ja Google
  • sujuva englannin kielen taito
  • energia-alan tietojärjestelmien tuntemus

Tarjoamme sinulle voimakkaasti kasvavalta tulevaisuuden toimialalta vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa sinulla on aidosti mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Enerimillä työskentelemme joustavasti etänä sekä toimistolla: toimistoja meiltä löytyy useammalta paikkakunnalta ja toimistopaikkasi voi sijaita oman valintasi mukaan esimerkiksi Helsingissä, Oulussa, Porvoossa tai Tampereella. Tarjoamme lisäksi hyvät henkilöstöedut kattavasti työterveyshuollosta liikunta- ja kulttuurietuun. Haluamme tulla tunnetuksi yhtenä Suomen parhaista työpaikoista, jossa työntekijämme viihtyvät.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.12.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Timo Haatainen puhelimitse +358 44 425 2231 tai sähköpostitse timo.haatainen@enerim.com. Puhelinaika 1.12.2021 klo 15-17 ja 9.12.2021 klo 8-10.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Full time

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 240 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Valimotie 16, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!