Tietoliikenteen ICT -asiantuntija

Haemme tietoliikenneasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinnaan. 

Etsimme nyt tietoliikennetiimiin innostunutta ja motivoitunutta tietoliikenneasiantuntijaa.

Tietoliikenneasiantuntijana vastaat tietoliikennepalveluiden kehittämisestä ja hallinnasta. Osallistut verkkojen suunnitteluun ja dokumentointiin sekä vastaat verkkolaitteiden asennuksesta, testauksesta ja ylläpidosta. Työskentelet aktiivisesti verkko-ongelmien ratkaisemisen parissa ja tarjoat teknistä tukea niin tiimille kuin kumppaneillekin. IPv6-verkkojen käyttöönotto tulee kuulumaan myös vastuullesi.

Tässä roolissa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla eturintamassa kehittämässä ja hallinnoimassa tietoliikennepalveluitamme, jotka ovat elintärkeitä toimipisteidemme ja tuhansien laitteiden päivittäiselle toiminnalle.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus tietoliikennealalta, sekä kykyä toimia verkkojen suunnittelun, ylläpidon ja häiriönhallinnan parissa. Arvostamme myös alan sertifikaatteja, jotka tukevat osaamistasi. Infraosaaminen, kuten palvelinteknologiat ja Citrix ovat eduksi työssäsi. Toivomme hakijalta myös osaamista eri reititysprotokollista, kuten OSPF ja BGP. Lisäksi kokemus ja osaaminen pilviverkkojen alueelta ovat eduksi.

Dokumentoit asioita luontevasti ja tehokkaasti keskittyen olennaiseen. Kehität myös aktiivisesti omaa osaamistasi ja työskentelytapojasi. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen Sote-alalla työskentelystä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi eri osa-alueilla. Meillä työskennellessäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi kattavassa valikoimassa teknologioita, kuten Palo Alto, Cisco, F5 sekä HPE Aruba. Pääset työskentelemään monipuolisten projektien ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tuemme sinua rennossa työympäristössä ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja oppia uutta.

Jos olet intohimoinen tietoliikenneteknologioiden parissa työskentelystä, omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kyvyn työskennellä paineen alla, haluaisimme kuulla sinusta. Odotamme hakijalta soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta sekä kykyä toimia monimutkaisissa yritystason verkkoympäristöissä.

Hae rohkeasti työpaikkaa, vaikka taustasi ei täysin kuvausta vastaisikaan.

Tehtävä on avoinna toistaiseksi, kunnes pätevä henkilö on rekrytoitu.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa tietoliikennepalveluiden palvelupäällikkö Mikko Peltokangas, mikko.peltokangas@pihlajalinna.fi sekä  ICT-johtaja Petri Lehtimäki, petri.lehtimaki@pihlajalinna.fi.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla
  • Laajat työterveyshuollon palvelut
  • Joustavat työaikajärjestelyt
  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Pihlajalinna

Puhelin: 010 312 010
Sijainti: Kehräsaari B, 33200 Tampere
Logo

Tietoliikenteen ICT -asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!