Tietomallien laadunvarmistaja, Lehto Group Oyj, Vantaa

Haemme tietomallitiimiimme reipasta ja diginäppärää tietomallien laadunvarmistajaa, tuleva työskentelypisteesi sijaitsee Vantaan Väritehtaankadulla (karttalinkki).

Tietomallitiimimme toimii vahvasti Lehdon tavassa rakentaa ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä konsernin eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Tällä hetkellä porukassamme työskentelee kolme tietomalliasiantuntijaa ja toimimme osana laajempaa kehitystiimiä.

Lehto hyödyntää rakentamisessa suunnittelunjohtamista, vakiointia, teollista valmistusta ja digitaalisuutta. Lehdon tapa toimia tuottaa merkittäviä asiakashyötyjä, kuten laatua, kohtuuhintaisuutta, nopeutta ja ekologisuutta.

Hyppää Lehdon urapolulle!
Tietomallien laadunvarmistajana pääset mukaan tarkastamaan Lehdon asunto- ja toimitilarakentamisen hankkeiden tietomallisuunnitelmien oikeellisuutta ja varmistat työlläsi, että eri suunnittelualojen malleissa on sovitut tietosisällöt. Lisäksi ylläpidämme tietomallien projektipankkia hankekohtaisesti ja toimimme projektien sidosryhmien tukena projektipankin käyttöön liittyen.

Tässä työssä asenne ja halu oppia ratkaisee. Voit olla taustaltasi esimerkiksi rakennusalan valmistuva tai vastavalmistunut junior-tason osaaja. Valmennamme sinut tarvittaessa perusteellisesti niin ohjelmistojen käyttöön kuin Lehdon tapaan hyödyntää tietomalleja rakentamisen eri vaiheissa. Päivittäisinä työkaluina työhösi kuuluvat ensisijaisesti Solibri ja Trimble Connect.

Kiinnostuksen ja kokemuksen karttuessa, voit laajentaa osaamistasi haluamaasi suuntaan. Meillä on kapasiteettia ja mahdollisuudet rakentaa urapolkuasi toiveidesi mukaisesti.

Näitä tarvitset:
- koulutustaustasi: rakennusalan ammatti-/perustutkinto, teknisen suunnittelun perustutkinto tai AMK-tutkinto
- rakennusprojektien tietomallisuunnitelmien ymmärrys perustasolla
- Solibrin ja Trimble Connectin osaamisesta on huomattavaa etua
- kiinnostus rakentamisen digitaalisin ratkaisuihin
- olet avoin, reipas ja reilu tiimipelaaja
- sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme valitulle osaajalle avoimen ja reilun työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet. Pääset nauttimaan tehokkaasta perehdytyksestä sekä ketterästä edelläkävijäkulttuurista.

Lisätietoja?
Pääset osallistumaan hakuun lähettämällä avoimen hakemuksesi cv:n kera oheisen linkin kautta.  Jos tarvitset lisätietoja, voit soitella Lehdon rekrytiimille p. 09 3154 3100. Hakuaikaa tehtävään on 2.8.2021 asti, teemme työsopimuksen heti sopivan osaajan löydyttyä.

Kuullaan pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!