Tietosuoja-asiantuntija

Tukipalvelumme mahdollistavat sujuvan arjen tuomilaisille ja palvelevat sisäisesti kolmea liiketoimintoa: henkilöliikenne-, logistiikka- ja hankintapalveluita. Tietosuoja kuuluu meillä lakitiimin toimintaan ja tiimiä luotsaa johtava lakimiehemme Kirsikka Kivimäki. Pääset tutustumaan toimintaamme täältä

Tuomen tietosuojatiimi on ansiokkaasti edistänyt tietosuojaan liittyviä asioita tietosuojavastaavamme Kati Hakimsanin kanssa, mutta toiminnan kasvaessa etsimme nyt tietosuoja-asiantuntijaa, joka luotsaisi tietosuojatiimiä ja toimintaa eteenpäin yhteistyössä. Tietosuojatiimi koostuu muiden toimintojen tuomilaisista, joten esihenkilövastuuta roolissa ei ole. Rooli on laaja ja tarjoaa valitulle henkilölle kokoaan isommat saappaat ja kasvun mahdollisuudet tehtävässä kehittymiseen ajan kanssa. 

Tietosuoja-asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa yhteistyössä liiketoimintojen ja tietosuojatiimin kanssa vuosikellon tapahtumia. Näihin liittyvät esimerkiksi tietosuojatiimin toiminnan koordinointi, koulutusten järjestäminen ja tietosuojan ilosanoman julistaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat tietosuojaselosteiden päivitys, poikkeamista ilmoittaminen ja niiden hallinnointi digiturvamallin järjestelmässämme ja prosessikuvausten päivitys. Tehtävässä pääsee myös mukaan sparrailemaan tietosuojasta julkisissa hankinnoissa ja niiden sopimuksissa. 

Työssä on käytössä joustava hybridimalli.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Sinulla on perustason tietosuojan osaaminen tehtäviesi kautta ja olet saattanut käydä tietosuojaan liittyvissä koulutuksissa, jossa olet päässyt syventämään tietämystäsi. Mikäli tietosuojaan liittyvä lainsäädäntö on sinulle tuttua, niin hienoa! Oikeustieteellistä tutkintoa et kuitenkaan tehtävään tarvitse. Koska pääset kasvamaan ja perehtymään roolissasi, tärkeää meille on kyky ja into oppia uusia ja laajoja kokonaisuuksia. Jaksat selvitellä erilaisia kysymyksiä ja ongelmia, ja lähdet ratkomaan tietosuojaan liittyviä haasteita ripeästi. Toimintatyyliltäsi olet asioita organisoiva ja prosesseja hahmottava, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja määrätietoisesti asioita edistävä. 

Tietosuojaan liittyvät asiat vaativat välillä pitkällistäkin pohdintaa, joten istumalihaksesi ovat kunnossa ja kofeiininsietokyky korkealla. Yhteistyökykysi mahdollistavat sujuvan ja vaivattoman toiminnan Tuomen eri toimintojen kanssa. Tietosuojatiimin toimintaa organisoidessa kykenet huomioimaan eri toimintojen erityispiirteet ja tiimin osaamisen, sekä delegoimaan tehtäviä eteenpäin. 

Tarjoamme

  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Lounasetu
  • Hyvinvointietu
  • Virkisty Vapaalla Ry
  • Tulospalkkio

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme. Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 400 henkilöä ja liikevaihtomme on 146 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Innostuitko tietosuojasta? Laita siis meille tulemaan hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 2.4. mennessä. Kerro meille jo hakemuksessa, miksi tehtävät tietosuoja parissa ovat sinulle merkityksellisiä ja millaista siirrettävää osaamista sinulta löytyisi. 

Lisätietoja antaa johtava lakimiehemme Kirsikka Kivimäki numerosta 040 849 4354. Puhelimitse tavoitat hänet parhaiten ke 15.3. klo 12, ma 20.3. klo 9.30 ja ti 28.3. klo 15. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Logo

Tietosuoja-asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!