Tietosuojavastaava

Haemme nyt joukkoomme sinua, osaava ja kehittämisorientoitunut tietosuojavastaava.

Tietosuojavastaava on meillä organisaation sisäinen asiantuntija, joka seuraa henkilötietojen käsittelyä ja auttaa tietosuojasäännösten noudattamisessa. Tässä uudessa roolissa vastaat yhdessä liiketoiminnan ja johtoryhmän kanssa siitä, että Työllisyysrahasto noudattaa GDPR:n ja tietosuojalain asettamia vaatimuksia. Osallistut privacy by design -periaatteen mukaisesti projekteihin ja prosesseihin, jotta tietosuoja huomioidaan osana Työllisyysrahaston liiketoimintaa. Seuraat tietosuojasääntöjen noudattamista organisaatiossa, jaat asiantuntemustasi henkilötietoja käsitteleville työntekijöille ja toimit neuvonantajana johdolle. Opastat tietosuojan vaikutustenarvioinnin tekemisestä ja valvot niiden toteutusta. Tuet ja koulutat osaavaa henkilöstöämme tietosuojalain mukaisissa velvollisuuksissa. Vastaat tietosuojadokumenttien ajantasaisuudesta ja raportoit tietosuojan tilanteesta ylimmälle johdolle. Tietosuojavastaavana toimit rekisteröityjen yhteyshenkilönä henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa.  Teet yhteistyötä tietosuojavaltuutetun toimiston kanssa ja olet myös tietosuojavaltuutetun toimiston yhteyshenkilö. Raportoit tässä tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle.

Sinulla on

  • oikeustieteen maisterin tutkinto (OTM tai OTK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto
  • vähintään 5 vuoden työkokemusta vaativista tietosuojaan liittyvistä tehtävistä
  • asiantuntemusta kansallisesta ja EU:n tietosuojalainsäädännöstä ja käytänteistä, myös yleisen tietosuoja-asetuksen perusteellista tuntemusta 
  • suoritettujen käsittelytoimien tuntemusta
  • osaamista tietojärjestelmistä ja tietoturvasta
  • hyviä valmiuksia edistää tietosuojakulttuuria organisaatiossa

Lisäksi toivomme

  • itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä tehdä yhteistyötä organisaation eri toimijoiden kanssa sekä ylimmän johdon kanssa
  • tarkkuutta, aikaansaavuutta ja tuloshakuista työotetta
  • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • tietosuojavastaavan koulutusohjelma ja/tai sertifioinnit erityisen koulutuksen kautta luetaan eduksi

Tervetuloa joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Liisa Kirjavainen to 18.11. klo 15:00–16:00 ja ke 24.11. klo 8:30–9:30, puh. 020 746 9423 sekä Työllisyysrahaston toimitusjohtaja Janne Metsämäki 24.11. klo 14:00–15:00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 28.11.2021.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen. 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työllisyysrahasto

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingin keskustassa Kampissa ja tammikuusta 2022 alkaen Ruoholahdessa.

Sijainti: Kansakoulukuja 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!